Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Tanes напиша:
Секој сељак имат априлиа како не ви се смачи туку Gilera runner e zakon samo da znaev koj e dlier za makedonija t.e. uvoznik ako moze nekoj da mi kaze
Џилера имаш мотори кај Соборната црква (за Скопје ти зборам), карши салонот на т-мобиле

vlatko напиша:
Џилера имаш мотори кај Соборната црква (за Скопје ти зборам), карши салонот на т-мобиле

prodavet aprilii tamu????

Ima i u na kia salonot do elektroelement so e

Tanes напиша:
a daj slika da ja vidam taa gilera 180
Немам. А незнам и што модел е точно. Дали ранер??? Битно не се разликуа многу од поголемите веспи.

dsc00612.jpg

Ова моторчево на насловна страна во Дневник огласник за 700-800 евра така нешто го продаваа :) Ново...фирма од Велес.

Volkswagen напиша:
Ова моторчево на насловна страна во Дневник огласник за 700-800 евра така нешто го продаваа :) Ново...фирма од Велес.

со слика е? или?
како мојт овај мотор ко овај е мојот :P

Abe decki nikako nemozam da se odlucam DAJTE KAZITE SO DA ZEAM DALI PEUGEOT JETFORCE 50cc ili Gilera RUNNER 50cc AMAN TE VISE :)

Gilera Runner 50 posebno od novive ako e mn mi se sviga

METALECOT напиша:
со слика е? или?
како мојт овај мотор ко овај е мојот :P

Да ...770 евра...од Велес... чек сеа ќе ти кажам...

МАРКИБО

125ccm3
770 евра...
Мототип:
043/224471
070265355

Tanes напиша:
Abe decki nikako nemozam da se odlucam DAJTE KAZITE SO DA ZEAM DALI PEUGEOT JETFORCE 50cc ili Gilera RUNNER 50cc AMAN TE VISE :)

Ниту еден, земи си нешто поарно, ете, иди од Џиш земи го 125-чето.

Tanes напиша:
Ако више си се решил да купуваш веспа од 50 кубика и бираш меѓу овие две ДЕФИНИТИВНО ранерот. Зашто? Од искуство на мои другари ти кажувам дека е една од најиздржливите веспи. Е сега малце е скапичка за 50 кубика ама како викаат плати па клати. Иначе јас имам кинеска иста како таа со данлоп налепниците и сум релативно задоволен имам поминато 3000 км за 5 месеци се стандардно на неа. Ај сега едно прашање до тие „поискусните”:
Во каталогот пишува дека треба да се става 10-40 масло. Дали мислите дека би требало да ставам нешто погусто или и ова му е доволно иначе имав ставено Mobil 10w-40 racing 100% sintetic, а сега имам Fuchs 10w-40 semisintetic. И каква свеќица е најдобро да користам(колкав зарез, марка итн...)

Значит ранеров е закон а??? ОКС фала на одговорот :) а не е поскапа од jet force двете се 2500-2600 еур

ВОРТЕКС - јас ставам 10 - 40 или 20 - 50. немат некоја голема разлика. само шо, за на лето, подобро би било 20 - 50, зато шо то е погусто. јас ќе стам 20 - 50.
а од охрид си??? моторот шо го имаш ист е ко онај на сликана???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom