Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Се мења масло во машината на 2тактна машина ?

Не се менува како кај 4 тактните на одреден број поминати км, туку се дотура пошто машината согорува мешавина од масло и бензин
така да ако ти светнало сијаличето за масло купи агип (јас ставам) или некое друго масло за 2Т мотор и вози до нареден пат

more ulavi deca se menuva i ulje vo prenos na sekakov motor i na 2t i na 4t eden drugar ima aprilia sr50 sega mu e na servis za uljeto vo prenosot

more ulavi deca se menuva i ulje vo prenos na sekakov motor i na 2t i na 4t eden drugar ima aprilia sr50 sega mu e na servis za uljeto vo prenosot
Добро де чиче не се прајте и ти и тој погоре паметни
ок се менува масло во пренос и на 2Т и на 4Т јасно тоа
дечкото прашуваше за масло на моторот не за во пренос

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Добро де чиче не се прајте и ти и тој погоре паметни
ок се менува масло во пренос и на 2Т и на 4Т јасно тоа
дечкото прашуваше за масло на моторот не за во пренос

E arno de. ne smee malku seir?

Koa go kupuel ne prasal?
море ај некој нека каже шо да му праам сеа коа жица да а кинам ?

Шо да кинеш бе, фрлај одма :)

Ја неам појма зашто да кинеш, откачи ја, црвената.

E arno de. ne smee malku seir?

Koa go kupuel ne prasal?

Шо да кинеш бе, фрлај одма :)

Ја неам појма зашто да кинеш, откачи ја, црвената.

коа црвена сите се црвени да ги е.. требало некоа розева демек де некој по отракан шо знае нека ми каже

Не ја корни бе.Нормален ли си. Кој со корнење напрајл нешто освен штета.
Се влече и вади, ама ако не знајш. Не пипај. Мислам ако нејќеш да го уебеш од немукает.
Од кај си?
Од Скопје непара ми се чиниш?

Не ја корни бе.Нормален ли си. Кој со корнење напрајл нешто освен штета.
Се влече и вади, ама ако не знајш. Не пипај. Мислам ако нејќеш да го уебеш од немукает.
Од кај си?
Од Скопје непара ми се чиниш?
ај че видам утре иначе Кавдарчанец сум :) :)

Е не зџнам мајстор у Кав'дарцие да не го ебеш да ти го ѕирн, ама знам мајстор за ракија :)

Утре, натенаане, полека, оди по жицата, ама полека, внимателно, ќе дојдеш, ако не ебеш нешто успутно, до едно место каде дивергира и може да се извади.

Е не зџнам мајстор у Кав'дарцие да не го ебеш да ти го ѕирн, ама знам мајстор за ракија :)

Утре, натенаане, полека, оди по жицата, ама полека, внимателно, ќе дојдеш, ако не ебеш нешто успутно, до едно место каде дивергира и може да се извади.
ма шо го е.. поарно пешки че одам одколку 60 да возам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom