Не се менува како кај 4 тактните на одреден број поминати км, туку се дотура пошто машината согорува мешавина од масло и бензинСе мења масло во машината на 2тактна машина ?
Добро де чиче не се прајте и ти и тој погоре паметниmore ulavi deca se menuva i ulje vo prenos na sekakov motor i na 2t i na 4t eden drugar ima aprilia sr50 sega mu e na servis za uljeto vo prenosot
Прегледај го приврзокот 48814Прегледај го приврзокот 48815
еве го извадив седиштето и сеа коа жичка треба да ја откачам ??
E arno de. ne smee malku seir?Добро де чиче не се прајте и ти и тој погоре паметни
ок се менува масло во пренос и на 2Т и на 4Т јасно тоа
дечкото прашуваше за масло на моторот не за во пренос
Шо да кинеш бе, фрлај одмаморе ај некој нека каже шо да му праам сеа коа жица да а кинам ?
коа црвена сите се црвени да ги е.. требало некоа розева демек де некој по отракан шо знае нека ми кажеE arno de. ne smee malku seir?
Koa go kupuel ne prasal?
Шо да кинеш бе, фрлај одма
Ја неам појма зашто да кинеш, откачи ја, црвената.
има таква а дирекно да а кинам или се ваде од негден ?Бемте, има една со малку белко, или јанлаш сум.
ај че видам утре иначе Кавдарчанец сумНе ја корни бе.Нормален ли си. Кој со корнење напрајл нешто освен штета.
Се влече и вади, ама ако не знајш. Не пипај. Мислам ако нејќеш да го уебеш од немукает.
Од кај си?
Од Скопје непара ми се чиниш?
ма шо го е.. поарно пешки че одам одколку 60 да возамЕ не зџнам мајстор у Кав'дарцие да не го ебеш да ти го ѕирн, ама знам мајстор за ракија
Утре, натенаане, полека, оди по жицата, ама полека, внимателно, ќе дојдеш, ако не ебеш нешто успутно, до едно место каде дивергира и може да се извади.