NASA сателит паѓа во петок/сабота било каде помеѓу 57 ст. јужно и 50 ст. северно од екваторот

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И што ако падне во Атина?Ќе ја сруши цела до темел?Ко мислиш астероид паѓа па се молиме во Атина да падне.
Ако падне парчето од 100кг со таа брзина богами исто како да паднал астероид, ќе направи дупка голема дупка. Последна информација е дека ќе падне во Северна Италија, штета, ај може ќе помине и накај Грција :ROFLMAO:

Ај не трипајте.... давајте инфо ако имате или знаете каде да следиме - бидејќи најавија прецизна локација пред да падне.

Оваа траекторија важи само за денес.

bCTLj.jpg

@Watchlist
Јас мислам дека тоа е и последната новост што ќе ја слушниме од наса во врска со паѓањето, но затоа тука ќе бидат новостите за по паѓањето на сателитот. Сега само се чека само да видиме дали ќе има жртви, каде точно ќе паднат и дали ќе има некои видеа. Со повеќе информации, од утре изутрина.

На сателитот има доста злато, така што немојте да паничите многу ако ви падне во двор некоја позлатена шипка :)
од каде информацијава дека има злато жити се?

П.С муабетите дека ке има жртви искрено мене не ми се веродостојни затоа што се работи за НАСА и од прилика ако погодат каде ке падне сателитот или делови од него каде ке паднат одма ке дадат известување во дражава а луѓето во ИКС радиус ке бидат евакуирани... и ако веќе падне во населено место недај боже да биде тоа врз некоја бензиска/плинара/електрана и слично.. последиците и штетите ке бидат мнооогу поголеми отколку самото паѓање на сателитот

На сателитот има доста злато, така што немојте да паничите многу ако ви падне во двор некоја позлатена шипка :)
Чорба, не туку лажи ги децата, може некое да ти поверува. :D
од каде информацијава дека има злато жити се?
Злато не, ама радијација секако.

Чорба, не туку лажи ги децата, може некое да ти поверува. :D

Злато не, ама радијација секако.
за радиација и самите известувачи од наса кажаа дека се радиоактивни материјалите

ќе се стопи ко коцка мраз во врела вода :icon_lol: а и не верувам наса да си дозволи на некој да му го фрли „шатлов“ на некој во двор :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom