Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
cYb3rc0re напиша:
Кажете дали може скајп да се поврзе со мобилен? Знам дека може со нокиите, а дали може и со сони ериксон (w810i)?

Мислам дека само Nokia телефоните подржуваат скупе - абе земи си еден Nokia рулзз телефонче и прај се шизик у градо (им викаш на другариве чекај се допишувам со мојава) само многу пари јаде - има nokia рулзз сестра ми и стварно одвај чекам да ми го позајми некогаш:mist:

Скајп (Skype) на Македонски

Ако мислите дека може нешто да ви олесни,навалете

Превземете ја најновата Skype верзија за Windows оперативен систем преку следнава страница:

http://www.skype.com/download/skype/windows/downloading_beta.html

Превземете го преводот на Македонски јазик за Skype 2.5 BETA преку следнава страница:

http://forum.skype.com/download.php?id=2952

Во новата верзија
Покрај основната намена, бесплатни разговори, Skype на корисниците им нуди и многубројни услуги како:

• SkypeOut – можност да се јавите на обични телефонски броеви
• SkypeIn – можност да Ви се јават од обични телефонски броеви
• Skype voicemail – говорна пошта
• Skype chat - допишување
• Skype video calling – видео разговори
• Skypecasts – јавни разговори на групи до 100 учесници
• Skype SMS – можност да испраќате SMS пораки на мобилни
• Skype web toolbar – веб алатка која препознава телефонски броеви и овозможува преку истата да се јавите
• Skype zones – овозможува пристап од безжични зони со интернет

Intervejsot na Skype so makedonski prevod ne e zadovolitelen. Probajte i ke vidite. Imase edna postara verzija i toj prevod dosta dobro izgledase na Skype. Sve bese OK togas!!

mRnO напиша:
Ако мислите дека може нешто да ви олесни,навалете

Превземете ја најновата Skype верзија за Windows оперативен систем преку следнава страница:

http://www.skype.com/download/skype/windows/downloading_beta.html

Превземете го преводот на Македонски јазик за Skype 2.5 BETA преку следнава страница:

http://forum.skype.com/download.php?id=2952

Во новата верзија
Покрај основната намена, бесплатни разговори, Skype на корисниците им нуди и многубројни услуги како:

• SkypeOut – можност да се јавите на обични телефонски броеви
• SkypeIn – можност да Ви се јават од обични телефонски броеви
• Skype voicemail – говорна пошта
• Skype chat - допишување
• Skype video calling – видео разговори
• Skypecasts – јавни разговори на групи до 100 учесници
• Skype SMS – можност да испраќате SMS пораки на мобилни
• Skype web toolbar – веб алатка која препознава телефонски броеви и овозможува преку истата да се јавите
• Skype zones – овозможува пристап од безжични зони со интернет

Па можеше и порано, бе брат, ама треба да си платиш. Сеа, не све од ова, али however, пак требаше да платиш, right?
Најверојатно и со оваа верзија е така, нАли?

:duel:Незнам зашто многу го некои поштуват Msn кога skype има се освен Chat - ама Voice i video converzation skype праи партал во однос на msn.....

SKYPE kredit

Znae li nekoj kako moze da staam skype credit samo so kreditna kartica bez da odam preky moneybookers? Dali nekoj kaj nas prodava skype kredit kako sto prodavaat kredit zxa net2phone?

Fala

Нема друг начин оти moneybrookers се нивни ексклузивни застапници. :wink:

peter напиша:
Znae li nekoj kako moze da staam skype credit samo so kreditna kartica bez da odam preky moneybookers? Dali nekoj kaj nas prodava skype kredit kako sto prodavaat kredit zxa net2phone?

Fala

Za Net2Phone imas vo ZorinsNet vo Beverli trgovskiot...dole na prizemjeto.Sajtot im e: www.inside.com.mk od kade ke treba da go simnes softverot (navodno so nivniot soft ima poeftini impulsi).
Oni ke ti kreiraat account i PIN number bez da ima potreba od kreditni kartici, samo paricki ponesi si da uplatis kredit kolku sakas, drugo nisto ne se plakja.

Јас добив меил од Скајп со кој можам да добијам 60 минути безплатно на фиксен телефон. Ама мора за да го добијам тие минути да се јавам барем еднаш на фиксен до 2-3 Јули. Значи треба да им купам кредит па они да ми дадат бесплатно.:lud:

Jane напиша:
Јас добив меил од Скајп со кој можам да добијам 60 минути безплатно на фиксен телефон. Ама мора за да го добијам тие минути да се јавам барем еднаш на фиксен до 2-3 Јули. Значи треба да им купам кредит па они да ми дадат бесплатно.:lud:

Хе хе, и ти си доби ама и јас добив, Имаме среќа пошто на малце луѓе се делат 60те минути бесплатни на 5/100 од корисниците на skype - јас си имам купено кредит за ова вртењево па сеа овие 60ет минути си ги искористувам:motor:

А колку е најефтиниот кредит и како се става?

kides na stranata na skype i ke si kupis :)

posle tolku zezok den vo mojot e-mail procitav porkata skype free callas iskorstejte gi vedanas pa mi dojde dobre krediot koj go dbovi besplatno pisese bidejki ste star korisniko dobivate skype out krediti cool

Ејјј јас сум на скајп од пред една година па јас си купив кредит ништо не ми стигнало од пошта

skypot e dobar...da vi kazam gevgeliska sema...sedis na mirc..dcc nema( i da imas ne koristis) se odi preku skype...koj ima mikrofon..ke lafe koj ne ke pise...i so si napravil?? nekni edni decka,mi vikat sedi tuka na skype(konferencija) ke prajme mirc kanal...aweeeeeeeee filmovi:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom