Skype (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата SUDBINA
  • Време на започнување Време на започнување
imam edno prasanje do vas koj znae i saka da pomogne neka kaze znaci taka:
sakam preku skype da razgovaram so edna licnost od stranstvo t.e. da dzvonam na mobilen preku skype.e sega dali toj sto e vo stranstvo ke plaka nesto ili samo jas ke gi snosam torsocite?fala odnaped

prodavam skype 25$ i 9,29 funti....
za podetalni informacii:
skype name: kredit.skype
skypevd6.jpg

Да ве прашам нешто..
коа некој ви има пуштено камера и вие у меѓувреме сликнете.. каде се после тие слики? кај можам да ги најдам?

Dali ima programa so koja mozam da snima se sto razgovaram na skype kako so mikrofon taka i so webcamerata

Dali ima programa so koja mozam da snima se sto razgovaram na skype kako so mikrofon taka i so webcamerata

Има плугин еден, само мислам дека не е бесплатен.

Хмммм, како се викаше, некако женско име имаше. Ич не ми текнува ако се сетам ќе ти пишам.

Инаку со него можеше да имаш и skype тел. секретарка.

Има плугин еден, само мислам дека не е бесплатен.

Хмммм, како се викаше, некако женско име имаше. Ич не ми текнува ако се сетам ќе ти пишам.

Инаку со него можеше да имаш и skype тел. секретарка.

MIRANDA

akoнекој знае да ми каже дали можам да отворам два акаунти на скајп на еден пц во исто време.и ако можам,како?

akoнекој знае да ми каже дали можам да отворам два акаунти на скајп на еден пц во исто време.и ако можам,како?

mozes ke si downloadiras
SkypeLauncher no mislam deka finkcionira samo na starata verzija na skype ne ovaa novata so e ...

имам проблем на скајпот. често ми се случува да покрај она што го пишувам, од десно има едно кругче, врти ли врти, што означува "Not delivered yet". ова ми се случува и со online и offline контакти! што е проблемот?!?!
ми правеше со постара верзија, го имам сега најновиот и пак ме јебе.

за ова копиле зборам. ме курчи ептен!:@:@:@:@ ааааrrrrrrggggghhhhhh! :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom