Таксират 13 од 25.11 до 3.12.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Не им се продаваат картите за главна вечер. Порано сите карти се продаваа на неколку дена пред главната вечер, ама имаше ТоБ бендови за 500 денари.
Сега имаш тиња бендови за 800 денари, и тогаш на ред доаѓаат акции со попусти...
Taksirat fan page напиша:
Веќе започна и вториот дел од посебната продажна акција покрената од Таксират и ONE, а која ви нуди можност за гратиси при групно купување на влезниците.
Акцијата „ТАКСИРАТ ЗА СИТЕ“ и наменета е за сите лица постари од 24 години.
Имено, во рамките на „ТАКСИРАТ ЗА СИТЕ“ за секои три купени влезници за главната вечер на Таксират фестивал, добивате една влезница гратис. Пакет влезниците 3+1 може да ги купите со приложување на лична карта (за лица над 24 години), а акцијата ќе се одвива до 3ти декември, во продажните места на ONE и Југотон. Цената на влезниците за главната фестивалска вечер на Таксират е 800 денари, а годинава во Метрополис Арена ве очекуваат: Kaiser Chiefs, Asian Dub Foundation, Fat Joe, Buraka Som Sistema, Clawfinger, Т.Б. Трачери и Верка.

Да не направат и овие ко Urban Dance на журката со Пол ван Дајк на први април, каде што на денот на журката "магично" се намалија цените на влезниците од 850 на 600 денари и тоа за fan-pit :tapp:

Можат и по школите да делат гратиси, како што направија со оној раперот (стаклар ли беше, како ли беше) па се наполнила салата со малолетна публика.... аххх, го отепаја таксират-ов одамна, ... порано идевме ко по навика, на ефтина журка... no more :(

Некој ќе иде? Јас добив карта ама ми откажаа па сега најверојанто и ќе ја дадам картата.

Ајдееее. Hladno Pivo каде се? Ману Чао го имаше еден од најмонотоните настапи лани. Секоја песна му беше направена со исти ритам. Полека со вистинскиот ритам ќе почнеше песната, 1 минута така и оп наеднаш истиот брз ритам за секоја песна. Не дека сеа го мразам ама и лани беше бе...
boldot, exactly, ja lani idov samo za manu chao, a izleze da se zurkam pojke na dubioza odkolku na nego

Продавам карта за вечер, кој е заинтересиран нека прати порака у инбокс, ке му дадам и број за контакт...

Koj gi prodava gratisite, koj se premislil vo zadna minuta, od se po nesto :) Ako ima nekoj zainteresiran, neka pise poskoro, da mi skrati maki da ne se vleckam do saem. Imam edna karta za davanje.

Ги испуштив Верка :mad: и мислев дека ќе ми се сјеба цел концерт. Но се среди некако со Clawfinger! Другите беа онака ... со знам ... :)

Беше ок најинтересно беше што 90% не знаеа други песни од Caiser Chiefs освен руби хахаха и сите се дереа само на рефренот хахахаха

Ги испуштив Верка :mad: и мислев дека ќе ми се сјеба цел концерт. Но се среди некако со Clawfinger! Другите беа онака ... со знам ... :)
Многу ми падна жал за Верка, немаше луѓе... 50 максимум пред сцената, и тоа. Т.Б. Трачери ми беа онака досадни, затоа што не ги слушам уопште, а и фактот дека Clawfinger се после нив, па... Иначе ја за Клофингер идев, и задоволен сум :) Презадоволен поточно, шутки на секоја песна, можеби не им ги знаеа многу песните, али сё на сё многу луѓе се запознаа со нив вечерта :) После дома си отидов, сакав и на ејжн даб фондејшн али ногата не држеше и на друштвото му се јадеше и така :)

со луѓе како беше? имаше или слабо ?

Многу ми падна жал за Верка, немаше луѓе... 50 максимум пред сцената, и тоа. Т.Б. Трачери ми беа онака досадни, затоа што не ги слушам уопште, а и фактот дека Clawfinger се после нив, па... Иначе ја за Клофингер идев, и задоволен сум :) Презадоволен поточно, шутки на секоја песна, можеби не им ги знаеа многу песните, али сё на сё многу луѓе се запознаа со нив вечерта :) После дома си отидов, сакав и на ејжн даб фондејшн али ногата не држеше и на друштвото му се јадеше и така :)
Па како ќе има луѓе кога менуваат термини еб*го... Јас знаев дека концертот почнува од 21.00 Кога ми се јавија дека Верка се ставени први од 19.00 трчав ко будала низ Скопјево .. Многу ми е жал што не ги слушав. Ај да се надеваме дека ќе организираат концерт наскоро ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom