Да донираме крв за нашиот форумџија Владимир (Garfield)

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку треба за некој крв (крвна група B+) за Прилеп и околина слободно нека ме контактира

Мило ми е што имаат соберено крв за мојот имењак.

П.С Зарем е дозволено профили со исто име?

Мило ми е што имаат соберено крв за мојот имењак.

П.С Зарем е дозволено профили со исто име?

Значи ко прво не ми се верува, човекот се бори за живот а некој за никови прашува.

Второ, не, не го има твојот ник, Divider е сега. Ама ние старите форумџии го знаеме како Garfield зошто порано беше така.

Го запознав човеков на Пиволенд, и не ми се верува ова дека се случува. Имам 0+ крвна група, кажете каде да дадам, мислам освен клиника дали ми требаат некои поконкретни насоки да не лутам низ сите посебно.

Му посакувам брзо закрепнување на Гарфилд, а Марко Кабранов, дечкото што загина во сообраќајката нека почива во мир.
--- надополнето: Sep 12, 2011 11:00 PM ---
Го запознав човеков на Пиволенд, и не ми се верува ова дека се случува. Имам 0+ крвна група, кажете каде да дадам, мислам освен клиника дали ми требаат некои поконкретни насоки да не лутам низ сите посебно.

На претходната страна еден форумџија пиша дека бил да даде крв, му рекле дека е собрано повеќе од доволно.
Во секој случај, ако повторно се јави потреба од крв, стојам на располагање, и јас сум нулта позитив.

Второ, не, не го има твојот ник, Divider е сега. Ама ние старите форумџии го знаеме како Garfield зошто порано беше така.
Сериозно? Човеков одамна нема ништо пишано ама легенда е, се надевам дека ќе оздраве побрзо и секоја чест за донаторите. :(

Значи ко прво не ми се верува, човекот се бори за живот а некој за никови прашува.

Му посакувам на дечкото брзо да оздрави а да одговараше мојата крвна група ке дадев крв бидејки сум крводарител со моите 19 години.

Му посакувам брзо закрепнување на Гарфилд, а Марко Кабранов, дечкото што загина во сообраќајката нека почива во мир.
--- надополнето: Sep 12, 2011 11:00 PM ---

На претходната страна еден форумџија пиша дека бил да даде крв, му рекле дека е собрано повеќе од доволно.
Во секој случај, ако повторно се јави потреба од крв, стојам на располагање, и јас сум нулта позитив.
Се извинувам за Оф топикот, во таа ли сообраќајка загина Марко Кабранов? :(
Многу жално, јас видов на фејсбук статус објавен и веднаш го копирав и ја отворив темава. Штом има доволно крв, сакам само да му посакам што побрзо да оздрави, и да нема трајни последици :(

Отидов луѓе...и тој техничарот ми вика „дечки до 21 работиме..“.. и му кажувам дека се работи за Владимир и ми вика да не се секирам, биле собрани 30-40 кеси, повеќе од доволно. Се надевам дека ќе биде добро иако не помогнав.
Мислам дека малку доцна беше објавено на форумов

Уште еднаш браво и голема благодарност. И благодарност до Везилка за постирањето.

Марко Кабранов (25) го загуби животот во тешка сообраќајка, како сопатник на мотор, во саботата, 55 минути по полноќ, на регионалниот пат Охрид - Свети Наум, на влезот во селото Пештани.
Според полициска информација, во несреќата тешко е повреден возачот на моторот "јамаха ЛС 1100" 38-годишниот Владимир Н., кој е пренесен во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија "Свети Еразмо" во Охрид. Сообраќајката се случила кога возачот на моторот изгубил контрола над управувачот, излетал од патот и удрил во бетонска ограда, па во дрва. На самото место животот го загубил сопатникот на моторот Марко Кабранов, младински активист и борец за човекови права и еден од основачите на невладината организација "Плоштад Слобода".
На местото на несреќата извршен е полициски увид.
Извор - Вест.

Страшно... :( Ако знае некој каква му е ситуацијата т.е. дали е критично или не нека пише, уф колку се потресов...:(

Ебате судбината :( Зошто се ова се случува на млади луѓе? :/

Ебате судбината :( Зошто се ова се случува на млади луѓе? :/
Зошто старите не возат бесни мотори во 1 сабајле?
Да не забегуваме оф-топик, биднало... Секој може да дарува крв, без разлика дали „има потреба или не“. Секогаш има потреба.

Зошто старите не возат бесни мотори во 1 сабајле?
Да не забегуваме оф-топик, биднало... Секој може да дарува крв, без разлика дали „има потреба или не“. Секогаш има потреба.

Абе не е тоа дека возат бесни мотори или возат пеглица, на секого може да му се случи грешка ама заебано е кога млад живот ќе згасне. Без разлика дали го знаеме, сме го виделе некогаш некаде, тотален анонимус... сеуште има(ло) живот во него :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom