Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мило ми е што имаат соберено крв за мојот имењак.
П.С Зарем е дозволено профили со исто име?
Го запознав човеков на Пиволенд, и не ми се верува ова дека се случува. Имам 0+ крвна група, кажете каде да дадам, мислам освен клиника дали ми требаат некои поконкретни насоки да не лутам низ сите посебно.
Сериозно? Човеков одамна нема ништо пишано ама легенда е, се надевам дека ќе оздраве побрзо и секоја чест за донаторите.Второ, не, не го има твојот ник, Divider е сега. Ама ние старите форумџии го знаеме како Garfield зошто порано беше така.
Значи ко прво не ми се верува, човекот се бори за живот а некој за никови прашува.
Второ, не, не го има твојот ник, Divider е сега. Ама ние старите форумџии го знаеме како Garfield зошто порано беше така.
Се извинувам за Оф топикот, во таа ли сообраќајка загина Марко Кабранов?Му посакувам брзо закрепнување на Гарфилд, а Марко Кабранов, дечкото што загина во сообраќајката нека почива во мир.
--- надополнето: Sep 12, 2011 11:00 PM ---
На претходната страна еден форумџија пиша дека бил да даде крв, му рекле дека е собрано повеќе од доволно.
Во секој случај, ако повторно се јави потреба од крв, стојам на располагање, и јас сум нулта позитив.
Отидов луѓе...и тој техничарот ми вика „дечки до 21 работиме..“.. и му кажувам дека се работи за Владимир и ми вика да не се секирам, биле собрани 30-40 кеси, повеќе од доволно. Се надевам дека ќе биде добро иако не помогнав.
Мислам дека малку доцна беше објавено на форумов
Зошто старите не возат бесни мотори во 1 сабајле?Ебате судбинатаЗошто се ова се случува на млади луѓе? :/
Зошто старите не возат бесни мотори во 1 сабајле?
Да не забегуваме оф-топик, биднало... Секој може да дарува крв, без разлика дали „има потреба или не“. Секогаш има потреба.