Шах

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Igram intenzivno veke 10 godini samo steta so od maalo veke ne sakaat da igrat neznam zasto

Ако правите турнир нешто сметајте и на мене :vozbud:

Машала машала имало тука шахисти :)
Се надевам дека и јас би можел да партиципирам ако не сум премногу зафатен, ако не барем некаде да може да се гледаат партиите од евентуалниот турнир :)

Играм аматерски. Кога има играчи играм, ама татко ми никако да го матирам.

Може да направиме регистрација на chesscube.com со никовите што ги имаме на Кајгана па таму да се пресметаме :smir:

Јас ќе играм ако прајте турнир,од маало ги праам растур,ама за вас слаб сум..татко ми на 5-ти потег ме матираше некни:uvo:

Порано играв почесто ама после некое време немав со кој да играм и прекинав. Некако предолго ми е за играње ако земеш сериозно да размислуваш за секој потег, а не сакам туку така да влечам потези па да губам.

Мило ми е што гледам дека овде имало доста луѓе што ако не повеќе барем ги интересира шах :)

Ајде нека се организира некој мини турнир.. јас сум за..

Значи гледам се согласувате за турнир, па еве можам да се потрудам да направам нешто. Дајте ја страната преку која играте да видам како па можам да средам едно мини турнирче.

Поздрав, и не летајте со оф-топици.

Значи гледам се согласувате за турнир, па еве можам да се потрудам да направам нешто. Дајте ја страната преку која играте да видам како па можам да средам едно мини турнирче.

Поздрав, и не летајте со оф-топици.

www.playtoy.tportal.hr
не знам колку ќе моеш овде турнир да направиш.. најубаво вака...
Да напраиме сите јузери.. и со нив, да одредите термин кога како.. да извлечете кој со кого да игра.. и така само би можело мислам на оваа страница.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom