Шах

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Паа, знам да играм шах, мислам ги знам фигурите како дека одат. Понекогаш играм ама многу ретко, инаку немам некоја тактика за играње играм слободно така да многу сум лесен за победување и затоа не го играм многу.

Играм понекогаш:toe:
Сеа на одмор ке играме со другарите:)

Пред 6 години тренирав шаџ кај Јакимовиќ и бев многу јак,се откажувам поради фудбалот.
Неам играно од дамна и сеа сум бот.позкааааааа

Порано кога бев помал многу играв шах а и сега сакам кој да дојде може да му напран една партија..:)

Во последно време поради обврските играм ама поретко.
Екс државен првак на Македонија своевремено.

Во последно време поради обврските играм ама поретко.
Екс државен првак на Македонија своевремено.

Зошто не ти верувам? :)

BTW, na MSN ако сакаш да го докажеш ова.

Пред 6 години тренирав шаџ кај Јакимовиќ и бев многу јак,се откажувам поради фудбалот.
Неам играно од дамна и сеа сум бот.позкааааааа

Го победив Драгољуб Јакимовиќ на турнирот во Општина Аеродром лани.. и сеуште држам прво место во Општина Аеродром, младинска конкуренција.. :P .. доста се фалам бееееее :vozbud: ајде да играме некоја партија.. www.playtoy.tportal.hr јас играм овде и морам да ви кажам дека стварно лесен портал за регистрација и играње а има и многу значи многу велемајстори кои играат многу опасно..

Зошто не ти верувам? :)

BTW, na MSN ако сакаш да го докажеш ова.

Пиши ми го МСНто преку ПП, јас и ти една да утепаме.. :)

Бреј не сум знаел, дека има ваква тема. За малку јас ке отворев иста :)
Играм шах, иако повеќе следам што се случува по големите турнири отколку што играм сам. Не сум некој јак играч.
Инаку за сите љубители, сигурно знаете за мечот што ќе се игра меѓу Карпов и Каспаров ( од 21 до 24 септември), што ќе биде оживување на мечот за светски првак кој се одиграл 1984 година, во кој се одиграле 48 партии и бил прекинат од страна на тогашниот претседател заради замор на играчите (иако тие се противеле на тоа) резултатот бил 5 - 3 за Карпов и останатите реми. Се претпоставува дека ако мечот продолжел Каспаров би го добил.

Го победив Драгољуб Јакимовиќ на турнирот во Општина Аеродром лани.. и сеуште држам прво место во Општина Аеродром, младинска конкуренција.. :P .. доста се фалам бееееее :vozbud: ајде да играме некоја партија.. www.playtoy.tportal.hr јас играм овде и морам да ви кажам дека стварно лесен портал за регистрација и играње а има и многу значи многу велемајстори кои играат многу опасно..

како ти е никот овде ?

Играв како мал .. Сега немам време..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom