Бугарија ќе не реформира?!

Тези книжки не са во сила от многу години. Социализмот имаше навик да диктира се. Има цели книги со слогани и призиви от времето на социализма. :) Jaс си ги колекционирам.
Книжките сега са вакви.
4d1dbb989c56ee805e1eff4d44cfe991.png

А за надвор се користат вакви карти.
ezok_karta.jpg

Еве един многу смешен
photo_verybig_430828.jpg

Се уште по куките можеш да видиш вакво
1232967014_pic_08.jpg

Еве уште на хигиена тема.
tab-364.jpg

Е ова е нешто друго.

hahahahahahha:pos: Blagrija reformator hahahahahha abe vie normalni ste?, zemja na lojot, zemja na ciganski pleminja da ja reformira Makedonija?, offf leleeeee da se sluci ova, i jas da sum Makedonec, bi se iseluval vo nekoja druga zemja..

Ајде, ајде, без нервози... знаеме дека ви фуфка од Турција, па сега задрти национал-шовинисти како тебе овде ќе се преправаат дека имаат и "пријатели" Турци, хаха за греота сте бре... :tapp:

:eek: абе ченто со Турција сме во воен сојуз нема од што да се плашам, а и да не бевме, може да немаме сила да победивме сами Турција, ама имаме доволно ресурси да се заштитиме од нив, за да не завладее Турција ќе даде 4-5милиони жртви, ќе загуби повеќе од колку што ќе добие! не сум шовинист и незнамзошто ти е чудно дека имам пријатели Турци? имам и не само во Бугарија и Турција туку и во цела Европа

Додека ја „ реформира“ Б‘лгарија на Македонија, ЕУ ќе ја нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom