Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Хех ако е стварно така тогаш мора да е добра:), би ја чекал на попуст као што рече али којзнае коа ќе биде тоа така да најверојатно ќе ја зеам сеа.
Марфи. :icon_lol:
Сега би требало да има попусти, и мене ми се има десено да земам нешто, и следниот ден (и тоа неколку пати) да е на попуст, и тоа јак попуст.. :icon_mrgr:
ама, како сакаш, играта е одлична, и супер community има, јас често следам стримови/натпревари/видеа на YT, добри работи има (y)

Сега би требало да има попусти, и мене ми се има десено да земам нешто, и следниот ден (и тоа неколку пати) да е на попуст, и тоа јак попуст.. :icon_mrgr:
ама, како сакаш, играта е одлична, и супер community има, јас често следам стримови/натпревари/видеа на YT, добри работи има (y)
Ја купив...неам играно кантер со години дури сеа глеам каков нуб сум станал :).... али јака е вака на прво играње ми се свиѓа мислам дека ќе профурам многу саати пуцање за овие 11 евра :)[DOUBLEPOST=1401048574][/DOUBLEPOST]
Ја купив...неам играно кантер со години дури сеа глеам каков нуб сум станал :).... али јака е вака на прво играње ми се свиѓа мислам дека ќе профурам многу саати пуцање за овие 11 евра :)

Ја купив...неам играно кантер со години дури сеа глеам каков нуб сум станал :).... али јака е вака на прво играње ми се свиѓа мислам дека ќе профурам многу саати пуцање за овие 11 евра :)[DOUBLEPOST=1401048574][/DOUBLEPOST]
Ја купив...неам играно кантер со години дури сеа глеам каков нуб сум станал :).... али јака е вака на прво играње ми се свиѓа мислам дека ќе профурам многу саати пуцање за овие 11 евра :)
Шо не кажа, ќе ти ја даеФ поефтино :D

Мојт некаде да се најт кантер глобал пиратска верзија ?

Мојт некаде да се најт кантер глобал пиратска верзија ?

Имаш по торенти ама ќе играш на пиратски сервери и нема да можеш Competitive, а тоа е целата игра.

Имаш по торенти ама ќе играш на пиратски сервери и нема да можеш Competitive, а тоа е целата игра.
Сакав да ја спуштам сега пиратска да ја пробам некое време па после да ја купам преку стим ако ми се свиѓат шо мислам дека ќе имам позитивна мисла за играва.

ako nekoj e raspolozen za igranje,rankot ne e biten,neka me dodade na stim ane_gnga_veles

kris_mkd кој сака да попукаме нека ме add.. :cool:

Dajte mi be huntsman case :P. A da i koj saka neka m dodade ke pucame koa mozam "styDM"

има ли некој од вас со ранк глобал елит или суприм мастер ?

сликава е ставена за нубците да се тешат или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom