Дали го имате пронајдено својот двојник?

• Креатор на темата Креатор на темата Sajmonil
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Dali vi se ima sluceno da naidete i da vidite lichost koja lici na vaso_O

да еднаш.. пред 4 5 години .бев доста пијан и шетав во една дискотека.. насмеан до уши и само наеднаш подсвесно забележав лице исто како се приближува до мене, осетив како да сме поврзани, како да има нешто слично помеѓу нас.. и како што се приближував до него се повеќе сфаќав дека усфари ние сме многу случни по начинот на кој се движиме, гледаме, и посматраме. Тогаш ми светна во глава дека усфари тоа е некој скрос ист на мене! и таков гледам дека тој исто така се вади од памет и има истата реакција (исто кога некој ќе те извади од памет) и таков извикувам "ИИИИИИИИИИИХХ" (срце за малце ќе ме стрефеше) a тоа што истата реакција ја гледам и кај него уште повеќе ме откачи. И тогаш... после таа секунда сфатив дека усфари .. тоа било едно големо огледало на кој сум се гледал себеси. Тоа искуство нема никогаш да го заборавам :)

Еден момак на плажа кој ептен личеше на мене ко што сите ми кажаа. Јас не мислев така ама очигледно у право биле кога и момакот дојде и бараше да се слика со мене бидејќи сме биле исти.
Да го ебам.

да еднаш.. пред 4 5 години .бев доста пијан и шетав во една дискотека.. насмеан до уши и само наеднаш подсвесно забележав лице исто како се приближува до мене, осетив како да сме поврзани, како да има нешто слично помеѓу нас.. и како што се приближував до него се повеќе сфаќав дека усфари ние сме многу случни по начинот на кој се движиме, гледаме, и посматраме. Тогаш ми светна во глава дека усфари тоа е некој скрос ист на мене! и таков гледам дека тој исто така се вади од памет и има истата реакција (исто кога некој ќе те извади од памет) и таков извикувам "ИИИИИИИИИИИХХ" (срце за малце ќе ме стрефеше) a тоа што истата реакција ја гледам и кај него уште повеќе ме откачи. И тогаш... после таа секунда сфатив дека усфари .. тоа било едно големо огледало на кој сум се гледал себеси. Тоа искуство нема никогаш да го заборавам :)

Па шо си барал со огледало да се шеташ?

Заради таков двојник (мада ја не сум го видел) еднаш се извлеков , и тоа голема среќа, благодарност до една девојка која ме спаси, иначе ке имаше вистинска војна

Да еднаш разгледував еден алманах од економско и видов една скоро иста како мене иста коса и очи ...чудно.:D

Еднаш пред кооперација летно време, телевизоро беше изваен надвор и среде муабет Тоде копитото свика “Видете бе Лет3 на телевизија...“ и се опулевме и стварно, плукнат јас....

george-clooney.jpg

оттогаш ме завикаја и мене Бред Пит според глумецо шо ми е двојник

Да беше многу одамна на полуматурската тогаш здогледав еден многу слично на мене арно ама не можевме да се запознаеме на полуматурската бидејки и двајцата бевме пијани до даска, не можевме да гледаме а каму ли да стоевме а да не расправам дали можевме да збориме, не носеа другарите за рамо дома, арно ама потоа после два дена го запознав се тоа и навистина беше плукнат на мене се тоа карактерот начинот на однесување стилот и потоа заедно си одевме така да бркаме женски.

Имам другарка шо купува некои поскапи у убави работи. Ама ако следен ден у школо забележи дека некој го носи истото парче се „запалува“ и веќе не ја ни облекува таа облека шо ја купила. Мислам... :tapp:

Немам досега наидено на него во живо , а имам желба. Незнам зошто досега не ни се пружила прилика да се запознаеме. Инаку има типче од гимназијата (јас сум во техничкото училиште) со чии познаници и другари сум правелк секојднеевни муабети низ кафичи. Знаат да ме застанат да се поздрават со мене и да ме прашаат она што би ме прашале и моите пријатели мислејќи дека јас сум тој. Мислам дека и тој има исто име како моето не сум сигурен, но тоа го претпоставив од тоа како ми се обраќаа.
Исто така мои другари и другарки кои учат во гимназија знаат често да ми речат,""Што бараше денес кај нас", а некогаш при запознавање со некои типки знаат да ми речат, те знам тебе учиш во гимназија:) :) :) :) .Се надевам некогаш ќе се запознаеме.

Абе имам видено едно бате ептем личит на мене .... или ми е двојник или тато праел нешо настрана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom