Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Полувреме Феенорд 1:0 Челзи

zavrsi 1-1 a feenord trebase da pobedat. mi idi da se ubijam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
glupako makaj promashi penal 5 minuti pred krajo
celzi dadoja nasreka, ako ne mu ja podaese lucius na lampard, feenord ke tepase, a mozea i pojke goloj zelci da primat
drenthe e ludnica, a kastelen ne e daleku. toj treba vo real da igra

Сега го догледав натпреварот и не е така лошо како што кажува резултатот.Челси имаше многу шанси што не ги искористи ама Ренџерс искористи.
И тоа убави два гола.

И конечно Брондби го победија,Можеби ќе им тргне сезонава.

Утре Челзи победува, и ќе најави превземање на титулата.

Манчестер победи, ама на пенали и прво полувреме Челзи играше без напаѓачи, второто Мурињо експериментираше, и добро е, се виде дека Челзи е најдобар и ова беше само среќа за Манчестерна пенали

Абе пеналите се игра на среќа.

И да играат Вардар - Барса на пенали, Вардар може да тепа:)

али изгледа Балак и Робен стварно ќе заминат во Реал, не ги ни заприметив на трибините

A stvarno, sto bese rabotata denes sto izleze bez napagaci?? Sto taktika ke mu bese toa??? Da imase barem eden sigurno ke pobedija.

За Робен скоро сигурно е, а за Балак уште само шпекулации

I jas mislam isto.Za Roben e skoro sigurno a Balak navodno se soglasil vo Real da zema duplo pomala p[lata od Celsi ama se ceka na odgovor od Celsi.Ne veruvam deka ke gi dadat dvajcata.

Abramovic tesko da ke prodade nekoja svoja zvezda...a Kalderon sam kaza deka cenata za roben e previsoka(onaa sto ja bara Abramovic)

Само што прочитав:"Alex Rodrigo Dias Da Costa е нов играч на Челзи"
Повеќе информации на www.chelseafc.com

Само што прочитав:"Alex Rodrigo Dias Da Costa е нов играч на Челзи"
Повеќе информации на www.chelseafc.com

Алекс беше само позајмен, бидејќи не можеа да му извадат работна дозвола, ама сега се реши и тоа и може да игра за сините.
Инаку, на последниот тренинг, Мурињо имал само 11 играчи на располагање, другите биле повредени, и тоа од 11 двајца голмани, Хиларио и Кудичини. Да се надеваме дека за утре ќе најде некое решение Мурињо:chelsea 2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom