Ламбе Алабакоски fan club!

• Креатор на темата Креатор на темата *mako*
  • Време на започнување Време на започнување
Jas bas go sakam Lambe...
Ima nekoi pateticni pesni kako onaa KADE KADE PESNO MOJAAA
ali so More od solzi definitvno dopre do mene:)
Fino dete, ubavo glasce ima, samo mu treba vreme dodeka se probie. I za Tose se smeevte site koga izleze, pa eve go sega, napravi bomba od sebe vo sekoj smisol:)

pcjodamaster напиша:
a ovoj mako kade e stavi eden post i ja bega ?

Мако мислеше дека другше ќе ја сватите темава, ама се зезна :mist:
т.е вие убаво си свативте тој другше мисли :pos:

зар толку заслужил ламбе и фан клуб да му се отвори, освен што е симпатичен не гледам друг квалитет во него, успева да испее нешто, додека му ја прават следната песна тој брка женски, човекот не е ни музичар

абе не се зае*авајте ламбе fany men стана, па дури три фана фана.

abe bas e srcka..simpaticen mlad decko,so ima ubavki pesni koi razveseluvaat!Tonam vo more od solzi,solzi na ljubovta.Gore na nebo so zvezdi,TE SAKAM pisuvam....na na na naa na na na na

1,2....3....4...aj доста му се :pos: :pos:

Ламбе е светлината на оваа естрада...и името го докажува тоа...

Ламбе ви лав јууууууууууууу.....НОТ!:wub::pipi::pipi::pipi:

па само заради тоа е популарен, зашто им е хот на девојките :))) вредностите во музиката се се помали и помали :)

Ја некако почнав да верувам дека овој мако е уствари Љамбе :kajg:

Гижо напиша:
па само заради тоа е популарен, зашто им е хот на девојките :))) вредностите во музиката се се помали и помали :)
Не пишав ХОТ,туку НОТ.Сфати ја сеа смислата :pipi:

da be mako e lambe i on napisal takva tema za da vidi sto drugite ke recat za nego :pos:

pcjodamaster напиша:
da be mako e lambe i on napisal takva tema za da vidi sto drugite ke recat za nego :pos:
А јас сум Тоше и намерно го вреѓам по темава...:)
Скулгрл е уствари Ребека а Мр. Викет е Ѓорѓи Крстевски :pos: :pos:

:oftopic: епа куме те обожавам тогаш..што не кажа порано на свадбата ке ми ја пееше "несудена":pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom