Ламбе Алабакоски fan club!

• Креатор на темата Креатор на темата *mako*
  • Време на започнување Време на започнување
More od solzi e sosema ok pesna , imam slushano mnogu po bosh pesni od nea

Мислам дека на Ламбе треба еден споменик на плоштад да му изградиме, чоекот со својата популарност го заслужи тоа :pos:

Остајте го чоекот нека си твори да потоне во море од солзи па после да си пее каде песно моја :je: :je:

Абе Лаки не е мала работа озбилно. На таблото од музичкото училиште во Битола на сите матуранти сликите им се црно бели, а на Ламбе сликата е во боја. Види види што значи да си Ламбе. :pos:

Има Ламбе еден фан бре....мајка му! :):)

ej Mac)) bravo mnogu si interesen.......

jas sum fan na Lambe, srce e deckoto... i pesnickite mu se super. site sto ne se slozuvate ne morate voopsto da go otvarate forumov!

LAMBE aj neeeeeeeeee ...ligavo, odvratno stvorenje... strk od 2 metra so 50 kila na nego!!!

vodkamixx напиша:
Абе Лаки не е мала работа озбилно. На таблото од музичкото училиште во Битола на сите матуранти сликите им се црно бели, а на Ламбе сликата е во боја. Види види што значи да си Ламбе. :pos:
Информацијава е лажна бре момче :) како прво он е од Неготино и како второ учеше у Скопје у Средно музичко, од каде знам? У клас беше со мој роднина

Убаво ме потсети, сеа ќе му зеам аФтограм :pos: :pos: :pos:

Acid напиша:
Мислам дека се заебаваше. :pos:
Ламбе не може да има фанови... :lud:

izvini a zaso Lambe ne moze da ima fanovi???

a ti mozes kao???

abe ja ne se fioliraj ja sum mu fan na lambe ako bas saks da znaes zaso deteto go znam i u zivi i mnogu e super

Lele znaci imalo sekakvi na forumov :pos:

BabyGirl^^^ напиша:
izvini a zaso Lambe ne moze da ima fanovi???

a ti mozes kao???

abe ja ne se fioliraj ja sum mu fan na lambe ako bas saks da znaes zaso deteto go znam i u zivi i mnogu e super
За него незнам али за мене сигурно знам дека имам фанови
:music4: :music4:
П.С.
У Живи си го видела...ја еднаш случајно го видов у Калциуми:pos: :pos: :pos:

TpH_Bo_OkO напиша:
Информацијава е лажна бре момче :) како прво он е од Неготино и како второ учеше у Скопје у Средно музичко, од каде знам? У клас беше со мој роднина

Убаво ме потсети, сеа ќе му зеам аФтограм :pos: :pos: :pos:

Е ондак шо бара негова слика на таблото на музичкото училиште во Битола? :bip:

Иначе не се зезав, мајка му стварно почина, а море од солзи е посветена за неа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom