Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Na temava me inspirirase postot na clenot Miki1 koj veli deka sekoj sto ne veruva vo Hrista e avtomatski Antihrist, i deka najpoznatiot Antihrist doprva kje go zapoznaeme.

Aj da vidime mislenja, koj do sega bil najpoznat, ako voopsto imalo takov:P

Anketata e da uvidime koj go zasluzuva toj epitet NAJPOZNAT na forumov:P

Navedov nekolku iminja, koi se nadevam nema da mi zamerat na ovaa "shega". DOkolku nekoj od niv (clenovite na listata) ima protiv slobodno temava neka se zatvori.

p.s Se izvinuvam odnapred ako sum zaboravil nekoj Antihrist.:) Zatoa e i opcijata nekoj drug;)

Miki1976 треба да го додадеш во листата,бидејли и ти не си нешто про христ освен во копи пасте на цитати од библијата со ништо друго и немаш докажано дека си христијанин.

Miki1976 треба да го додадеш во листата,бидејли и ти не си нешто про христ освен во копи пасте на цитати од библијата со ништо друго и немаш докажано дека си христијанин.

Tamu sum be na listata:pos:

Nikoj pat ne sum citiral nisto od Biblijata:tapp:

бидејќи мене ме немаше во листата гласав за „некој друг“

Јас гласам за Miki1 :rolleyes:
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:35 PM ---
Тоа последната опција "nekoj drug", е жена уствари?

Na temava me inspirirase postot na clenot Miki1 koj veli deka sekoj sto ne veruva vo Hrista e avtomatski Antihrist, i deka najpoznatiot Antihrist doprva kje go zapoznaeme.

....по ова автоматски сите Муслимани, Будисти, Евреи, Атеисти, Неопагани, Хиндуисти, Сатанисти....и останати *исти на форумов спаѓаат во оваа категорија АНТИХРИСТ

....и јас не верувам во АЛФ...можеби има уште некој на форумов кој исто така не верува во АЛФ....па ве молам бидете фини и залепете ни етикета АНТИАЛФ

ДО КОГА СО ОВОЈ ПАМЕТ???????????????????

...сигурно Мухамед, Буда, Исус, Кришна, Заратрустра и компанија седат во РАЈОТ и се чудат кој глупости ги правите во нивно име

....по ова автоматски сите Муслимани, Будисти, Евреи, Атеисти, Неопагани, Хиндуисти, Сатанисти....и останати *исти на форумов спаѓаат во оваа категорија АНТИХРИСТ

....и јас не верувам во АЛФ...можеби има уште некој на форумов кој исто така не верува во АЛФ....па ве молам бидете фини и залепете ни етикета АНТИАЛФ

ДО КОГА СО ОВОЈ ПАМЕТ???????????????????

...сигурно Мухамед, Буда, Исус, Кришна, Заратрустра и компанија седат во РАЈОТ и се чудат кој глупости ги правите во нивно име

Hehe prasaj go ova, onoj sto go kazal toa:P

Па популарен е меѓу народните маси. Има дело со истото име, Црквата обожава да го става во листата на предходници на Хитлер заедно со Дарвин, за верниците е голем извор на зло итн итн. :)

Значи, антихристот е инкарнација на злото, на Луцифер, обратно лице на Исус Христос. Автоматски со прифаќање на антихристот го прифаќаме и постоењето на Бог. Јас не сум тој што го прифаќа Бог за да може да му суди и на антихристот. За мене и двајцата `се мртви`. Тоа што на форумов некој се обидува како антихрист да гопровлече секој кој е атеист или антитеист е детска, незрела работа. Обид за заплашување на неинформираните дека секој неверник е по автоматизам подржувач на Сатаната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom