Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Дибек е господар на пеколот, лидер :cuc:

2gsr8uc.png

....по ова автоматски сите Муслимани, Будисти, Евреи, Атеисти, Неопагани, Хиндуисти, Сатанисти....и останати *исти на форумов спаѓаат во оваа категорија АНТИХРИСТ

Тука може да го вброите и дедо мраз и сите негови следбеници кој имаат саат на рака .:rolleyes:

....и јас не верувам во АЛФ...можеби има уште некој на форумов кој исто така не верува во АЛФ....па ве молам бидете фини и залепете ни етикета АНТИАЛФ

Не веруваш дека постојам :(

Na temava me inspirirase postot na clenot Miki1 koj veli deka sekoj sto ne veruva vo Hrista e avtomatski Antihrist, i deka najpoznatiot Antihrist doprva kje go zapoznaeme.

Aj da vidime mislenja, koj do sega bil najpoznat, ako voopsto imalo takov:P

Anketata e da uvidime koj go zasluzuva toj epitet NAJPOZNAT na forumov:P

Navedov nekolku iminja, koi se nadevam nema da mi zamerat na ovaa "shega". DOkolku nekoj od niv (clenovite na listata) ima protiv slobodno temava neka se zatvori.

p.s Se izvinuvam odnapred ako sum zaboravil nekoj Antihrist.:) Zatoa e i opcijata nekoj drug;)

А мене?
Мене не си ме додал... :)

Ocigledno e koj e apsoluten favorit na anketava, ne vklucuvajki go "Nekoj drug" - D'BACK:P

Nego ova moze da bide povod da se napravi edna druzba na lugjevo koi veke gore dole se poznavame "virtuelno", pa ne e loso da se zapoznaeme i vo realnosta.

Eve neka pominat nedela dena da sekoj go izrazi svoeto razmisluvanje okolu ovoj predlog, pa potoa mozeme da dogovorime mesto i vreme:)
--- надополнето: Aug 29, 2011 6:40 PM ---
А мене?
Мене не си ме додал... :)
Aah znaev deka kje imam na mnogumina da s eizvinuvam:(:P
Jebi ga , sorry:)

Дефинитивно од тоа што имам читано по форумов,​
ем демек многу религиозен ем крајно забеган од Православието,

№1 Чорбаџија.

И овде ќе си ги мерите ?

Темава и е за мерење, чиј е поголем, поцврст, посилен...... :D став де....

ateist, човекот беше оток.
Ти тоа мене а? :D И нисам ја оток веќ острво. :ROFLMAO:
Е јбг неки су отекли неки су се острвили.....:pos:
Nego ova moze da bide povod da se napravi edna druzba na lugjevo koi veke gore dole se poznavame "virtuelno", pa ne e loso da se zapoznaeme i vo realnosta.
Нешто нема одзив? Изгледа дека годишни одмори....
Барем претседателов на здружениево МА (Македонски Антихристи) да се изјаснеше. Ја бива ли идејава?
Ја као “вицепрецедател“ сум за

Ти тоа мене а? :D И нисам ја оток веќ острво. :ROFLMAO:
Е јбг неки су отекли неки су се острвили.....:pos:

Нешто нема одзив? Изгледа дека годишни одмори....
Барем претседателов на здружениево МА (Македонски Антихристи) да се изјаснеше. Ја бива ли идејава?
Ја као “вицепрецедател“ сум за

Epa kje pocekame odgovor od El Presidente:P Ama eve veke ti, jas, WatchList.... poleka kje s enajde kvorum, se nadevam.

Ја слабо се снаоѓам со функции и во системи.

За точено сум во секое време. Неретко на располагање on weekdays по 18ч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom