Кој е најпознатиот антихрист на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Donald Sikert
  • Време на започнување Време на започнување

Koj e "Najpoznatiot" Antihrist na Forumov :)

• Вкупно гласачи
    109
Дефинитивно од тоа што имам читано по форумов,​
ем демек многу религиозен ем крајно забеган од Православието,

№1 Чорбаџија.

Така велиш затоа што си православец (по вера или традиција сеедно). Твоето гледиште е субјективно и условено од верата што си ја наследил од мама и тато.
Да бев јас православец, а ти италијанец роден во Ватикан, ќе велеше: Најголем антихрист на форумов е Чорбаџија затоа што е забеган од католицизмот! :)
Патем и Јован Вранишковски е православец, па сепак за великодостојниците од МПЦ тој е антихрист. Ај погоди зошто :)

најубо е да ги собериме предложените кандидати и да ги испрскаме со осветена вода и да му клајме сребрен крст на чело. Оној шо ќе се запали и ќе изгори во страшни маки рикајќи од болка и ужас, то е антихристот

најубо е да ги собериме предложените кандидати и да ги испрскаме со осветена вода и да му клајме сребрен крст на чело. Оној шо ќе се запали и ќе изгори во страшни маки рикајќи од болка и ужас, то е антихристот
d2b3cd3745901c23ff572a3eabd0a024.gif

Греота се така и ќе ја немаме привилегијата да ги запознајме во живо.

Најслаб испаднав во анкетата досега.
Значи, нема да ме стават на крст. :cool:

Јас сум антихрист бе. И мене ме нема. Нема везе. И јас сакам да принесам македонска ракија, и шопска, и скопско, не е проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom