Помош при избор на телефон

• Креатор на темата Креатор на темата Adrian_P
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 април 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Се мислам меѓу следниве телефони..
*HTC Wildfire S
*Lg P500- Optimus One
*Nokia N8
*Samsung Galaxy Ace s5830
ми треба телефон со добра камера, добар звук, добра навигација ,подршка на office докоменти, игри и апликации...
Дали би можел некој да ми помогне во изборот.?
Ps. Предложете во случај да имате др. предлози со слична цена..

*Samsung Galaxy Ace s5830
има DNSE(digital natural sound engine), 5 мега пиксела камера мислам дека ти се и многу, јас има самсунг 3550 со 2 мега и сликите се многу квалитетни, исто и батериите на сите самсунг телефони се за класа подобри од сите други.

Јас не ти ја препорачувам само Никијата друго што и да одбериш нема да згрешиш.:pipi:

Јас чекам на Самсунгот да падне малку цената и да си го земам

ZTE Racer
Alcatel OT-890

LG Optimus Me

Koj e poaren telefon, okolu cenata na pretplata gore dole e ista . . .

ZTE Racer
Alcatel OT-890

LG Optimus Me

Koj e poaren telefon, okolu cenata na pretplata gore dole e ista . . .
Од наведените горе LG-то дефинитивно, на Alcatel и ZTE не помислувај, ако имаш нешто малку повеке пари да дадеш тогаш би ти препорачал Wildfire/S.

За некој месев планирам да купам некој подобар телефон од околу 15000 до 20000 ден.
Ве молам да ми препорачате нешто и да дадете ваше мислење ;)

За некој месев планирам да купам некој подобар телефон од околу 15000 до 20000 ден.
Ве молам да ми препорачате нешто и да дадете ваше мислење ;)

Или во превод: “Сакам да се испофалам оти ќе фрлам 20.000 на мобилен телефон па кога веќе се фалам сакам и цел форум да ме знае, и да ги гњавам сите околу мојот избор за кој подоцна ќе отворам тема и ќе прашувам што е како е.

И строго, мора да се 20.000 денари? Што ако некој подобар има и ти што ќе го бендисаш, е 24.000?
Ама чекај, битно е да се кажи секогаш цифрата, исто како, “Вчера сум истрошил 5.000 во кафана“.
Не е битно колку си истрошил, битно е на што си ги истрошил. Тапа тема.
И да, ако веќе ти е дојдено до моб, можеш да прашаш кој телефон ги има тие и тие спецификации ми треба за тоа и тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom