Толковникот (соковникот) на Thief

• Креатор на темата Креатор на темата Thief
  • Време на започнување Време на започнување
се се чудам шо сум сонил точка или флека.........
ама знам дека сонив дека сонувам..

CopyOfDeath напиша:
се се чудам шо сум сонил точка или флека.........
ама знам дека сонив дека сонувам..

Прво кажи на ш`о беше сношти, па ќе ти кажам? :ija:

па рамономерно ми беше поделено времето од 21-0:30 со девојката
0:45-2 у дискотека со друштво
2:10-4 со друштво во барот:kajg:

Thief, оваа твоја активност е лукративна? Или љубиш да толкуваш сешто во слободно време? :)

CopyOfDeath напиша:
па рамономерно ми беше поделено времето од 21-0:30 со девојката
0:45-2 у дискотека со друштво
2:10-4 со друштво во барот:kajg:

Aaa, шефе, па кажи така. ;) Ти не си сонуел, ти си бил мртов пијан, зашто гледам дека време за спиење си немал.

Ninja напиша:
Thief, оваа твоја активност е лукративна? Или љубиш да толкуваш сешто во слободно време? :)

Јок. Чисто од задоволство, никако за пари. Тебе дури и ќе ти платам, само за да те протолкувам. :)

Thief напиша:
Aaa, шефе, па кажи така. ;) Ти не си сонуел, ти си бил мртов пијан, зашто гледам дека време за спиење си немал.
нема везе заборравив тоа да го напишам легнав во 4:20 се разбудив у 8:20
и не бев многу пијан имав испиено некој конјак некое пивце и како слаг знам 2-3 текили на крај
инаку спиев цели 3 сааата и нешто

Thief напиша:
Јок. Чисто од задоволство, никако за пари. Тебе дури и ќе ти платам, само за да те протолкувам. :)

Си ме протолкувал меѓу првите. Нема веќе што да се толкува :icon_lol:.

CopyOfDeath напиша:
нема везе заборравив тоа да го напишам легнав во 4:20 се разбудив у 8:20
и не бев многу пијан имав испиено некој конјак некое пивце и како слаг знам 2-3 текили на крај
инаку спиев цели 3 сааата и нешто

Ти, братче, дефинитивно си сонувал (бил!) флека. Си можел уште, ама си решил да стаиш точка.

Ninja напиша:
Си ме протолкувал меѓу првите. Нема веќе што да се толкува :icon_lol:.

Толкување на погорниот пост на Минџа - ме сака. :wub:

Thief напиша:
Толкување на погорниот пост на Минџа - ме сака. :wub:

Објективно толкување, честитам! :icon_lol:

Тиф јас мислам треба да почнеш да наплаќаш, добра пара ти лежи во бизнисов, а гледам и доста заинтересирани има :)

Devilish Angel напиша:
Тиф јас мислам треба да почнеш да наплаќаш, добра пара ти лежи во бизнисов, а гледам и доста заинтересирани има :)

Од овој пост се гледа дека Девилиш се плаши од толкувања, зашто крие голема тајна. Дали е тоа поврзано со градот на Вардар? Хммм... Или со котлината од кадешто извира?! ;)
Во секој случај, нејзината тајна се однесува на голема река.

Чаре: алките од десната рака, стави ги на левата.

Девилиш ич не се плаши од толкувања .. само изгледа тебе ти е мистерија Девилиш и ти е тешко да ја протолкуваш :kez:

Брзо мењај место на алките, Уран се движи ретроградно деновиве, може белја да стане. :(

divine напиша:
Пијам кафе пред спиење ... т.е. често уз пиење заспивам:kafe:
Сите ама баш сите ме мразат пред да ме запознаат ... фацата ми е лоша и дигната според сите луѓе на светов ... штета што незнам како изгледам во очите на другите за да си ја опишам оваа карактеристика:raz:
Обожавам тешко облачно време со врнежи. На такво време сите ме мислат :je:

п.с. Не мора ептен необични карактеристики да се ... се надевам со мојов втор пост повеќе ви се разјасна:star: :icon_lol:
п.с.2 sagaqua ... пржени лепчиња со мед и сирење???:pov: :pos:

Devilish Angel напиша:
Секогаш списанијата ги листам од назад нанапред, едноставно неможам да почнам било кое списание да го листам однапред. Исто како и Дивнето луѓето на прв поглед мислат дека сум лоша и ме мразат .. сирење јадам со секое јадење не седнувам да јадам ако нема сирење (до пред некое време исто и со мајонезот правев ама го откажав од употреба) .. бројки памтам премногу и фаци .. ама имиња да ме отепаш неможам да запамтам .. не ми текнува нешто друго во моментов

Тиф еве две анализи за правење. Ќе бидат готови до 12?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom