CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
се се чудам шо сум сонил точка или флека.........
ама знам дека сонив дека сонувам..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CopyOfDeath напиша:се се чудам шо сум сонил точка или флека.........
CopyOfDeath напиша:па рамономерно ми беше поделено времето од 21-0:30 со девојката
0:45-2 у дискотека со друштво
2:10-4 со друштво во барот:kajg:
Ninja напиша:Thief, оваа твоја активност е лукративна? Или љубиш да толкуваш сешто во слободно време?![]()
нема везе заборравив тоа да го напишам легнав во 4:20 се разбудив у 8:20Thief напиша:Aaa, шефе, па кажи така.Ти не си сонуел, ти си бил мртов пијан, зашто гледам дека време за спиење си немал.
Thief напиша:Јок. Чисто од задоволство, никако за пари. Тебе дури и ќе ти платам, само за да те протолкувам.![]()
CopyOfDeath напиша:нема везе заборравив тоа да го напишам легнав во 4:20 се разбудив у 8:20
и не бев многу пијан имав испиено некој конјак некое пивце и како слаг знам 2-3 текили на крај
инаку спиев цели 3 сааата и нешто
Ninja напиша:Си ме протолкувал меѓу првите. Нема веќе што да се толкува.
Thief напиша:Толкување на погорниот пост на Минџа - ме сака. :wub:
Devilish Angel напиша:Тиф јас мислам треба да почнеш да наплаќаш, добра пара ти лежи во бизнисов, а гледам и доста заинтересирани има![]()
divine напиша:Пијам кафе пред спиење ... т.е. често уз пиење заспивам![]()
Сите ама баш сите ме мразат пред да ме запознаат ... фацата ми е лоша и дигната според сите луѓе на светов ... штета што незнам како изгледам во очите на другите за да си ја опишам оваа карактеристика:raz:
Обожавам тешко облачно време со врнежи. На такво време сите ме мислат :je:
п.с. Не мора ептен необични карактеристики да се ... се надевам со мојов втор пост повеќе ви се разјасна:star:![]()
п.с.2 sagaqua ... пржени лепчиња со мед и сирење???![]()
![]()
Devilish Angel напиша:Секогаш списанијата ги листам од назад нанапред, едноставно неможам да почнам било кое списание да го листам однапред. Исто како и Дивнето луѓето на прв поглед мислат дека сум лоша и ме мразат .. сирење јадам со секое јадење не седнувам да јадам ако нема сирење (до пред некое време исто и со мајонезот правев ама го откажав од употреба) .. бројки памтам премногу и фаци .. ама имиња да ме отепаш неможам да запамтам .. не ми текнува нешто друго во моментов