Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ова со Каролина ако беше спектакл... :cautious:

најдосадниот дел досеа од прославава... можеа бар од тие 35 метри да направат уште едно знаме.

Прв пат Каролина по подолго време да изведе нешто а да не ја испосвират.

Мене ми беше смешна цесната што прелета над плоштадот. Обично велесили оддржуваат паради и над нивните плоштади прелетуваат десетици борбени авиони, бомбардери итн. А кај нас, една цесна, фииииии....

Немаме ни цесна ние, сигурно бил некој бугарски ванаби blackbird sr71!

Ау језивоооо.

Вечер со запалено светло ќе спијам...

Точно ова со музејов е ептен досадно али тој маршот што беше стварно ме наежи,изгледаше како на светска велесила.Никогаш не сме виделе вакво нешто затоа и ние што не бевме ЗА не смееме ама баш ништо да критикуваме.Екстра одзив на народ глетката од горе фантастична.
Да кажеш дека маршон потсеќа на марш на велесила е врв на игнорантност и непознавање.

Но, сепак, сосема солидна манифестација ако го игнорираме блатантното партизирање на целиов спектакл.

abe sto kur se catalat koa izgubija 2001 suverenitetot se deli so albancite, da bea muzi ke go dadoa onaka bez vojna ili nema da go dadoa, ova e sea e paradi za prosta masa koja se pali na mitovi....

Искрено, маршот беше катастрофа. Лево десно гледаа, дисциплина нула. Имам видено марш на Црвениот плоштад во Москва на армијата на Русија, чекорите им беа неописливи, страв ме фати.
Убаво беше тоа со тешкото, и тоа преубаво кој и да го организирал алал да му е.

100 луѓе ме викнаа у Скопје и не ми се идеше, за сега на крај да прочитам дека ќе настапувале Мизар:place:
Отидов да го спремам јажето:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom