Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој што сака нека рече....ама што е моќно,моќно е.

Ваква прослава ние како Македонци никогаш не сме смееле,и можеле да направиме....затоа барем денес издржете и не плукајте.

Зошто декларацијата се носи во музејот на ВМРО? Кој е резонот?

А прославава е, Тито гомна да јаде. :pos:

Не дека не сме смееле туку не сме можеле, т.е. после претходните ситуации не сме биле во состојба.
Јас ќе кажам дека прославата засега ме фасцинира.

Зошто декларацијата се носи во музејот на ВМРО? Кој е резонот?

А прославава е, Тито гомна да јаде. :pos:

Зашто не се носи на Голи Оток затоа..
не можете ни еден ден да бидете мирни без провокации

Стварно, досега ептен добро се одвива (не знам можеби имаат проблем малку со звукот во моментов или до кај нас е), добра кореографија, сцена...а глетката од горе е посебна, јако...Тешкото

Ни требаше вакво нешто. Навистина прекрасно. Јас бев премала за Штафетата и не памтам, а во последните 20 години немаше вакво нешто. Колку и да плукам по политичарите сега, сепак ми се јави чуство на национализам и припадност. Кога сме сложни, многу големи работи може да направиме.

П.С. Само некако ми стои прослава за спомениците, не за независноста, можеби зашто гледам и слушам на МТВ1.

Прекрасно, јас останав без зборови, очекував кич а добив моќна претстава од која се ежам на секои две минути. Нека ни е вечна Македонија...

Не е воопшто лошо.
Особено делот со тешкото во позадина.

ne sum zgresil kao ne gledas slepec, pa za ovie dvaeset godini se napravi seto ona sto go navedov!
Човек, дај иди мрази се себеси па после се’ останато, ама на друго место... не ни го ремети расположението нас останатите

Одлично изгледа барем за сега. Не очекував вакво нешто искрено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom