SimonBeyond
Parkour & Free Running Athlete
- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 24
- Локација
- Skopje, Macedonia
- Веб-сајт
- parkourbeyond.com
Da be super se... gi znam licno i sme trenirale zaedno mnogu patiѕверови се децава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da be super se... gi znam licno i sme trenirale zaedno mnogu patiѕверови се децава
Тоа е и мојата цел. Баш ради тоа ја почнав темава... да ѕирнат луѓево и кај нас да видат дека има нешто вакво, да видат дека се трудиме да ја оживееме оваа уметностПа еве и од нас односно USC Parkour Team едно видео да прегледате...http://www.youtube.com/watch?v=RPAAVxMX2ms ...поздрав до сите македонски трасери и паркур тимови.Ајде народе малце да го соживееме Паркур-от и кај нас,да се види дека има нешто и кај нас
PK One Love!!
ѕверови се децава
Мило ми е што објаснувањата ви помагаат да научите нови работи. Наскоро треба да почнеме и со објаснувања за салта. Се надевам дека и тие ке ви бидат од помош...Здраво.Јас,мојот брат и еден наш другар веќе некое време правиме паркур... ѓи гледаме вашите објаснувања и учиме според нив. Ние сме почетници, знаеме само основни скока:Кеш,Даш,Конг,Лејзи,спид,ролл,валл ран,кат а еден од нас знае сиде флип како звезда ама без раце.тебе мислам дека те имам на facebook.. jas sum Kristijan Daniloski со вергина знаме слика...) продолжете така.
Пре јако е....а каде е ?Многу јако место за вежбање е ова жими се... би идел до таму да вежбам али е многу далеку![]()