Parkour & Free Running

• Креатор на темата Креатор на темата SimonBeyond
  • Време на започнување Време на започнување

SimonBeyond

Parkour & Free Running Athlete
Член од
15 август 2011
Мислења
28
Поени од реакции
24
Локација
Skopje, Macedonia
Веб-сајт
parkourbeyond.com
Pa pred nekoj den sednav na forumov da dzirnam shto ima od sportovi deka mi kazhaa deka e dosta interesen forum i dosta poseten pa si rekov da dzirnam shto ima za parkour i vidov deka site temi se prilicno stari od 2009ta godina i slicno. Si rekov aj da napravam nova tema za razgovor kaj shto ke se kazhat mislenjata za ovoj sport. Kolku e toj razvien kaj nas denes? I slicno. Uspat ke prikacam i edno video od mojot tim Beyond. Uzivajte i dokolku sakate da vidite poveke videa posetete go kanalot na youtube. Pozdrav!! :D

Ово је тако кул. Имам слушнато за вас а ве имам гледано и на телевизија. А некои луге од вашиот тим ги имам гледано и во живо како вежбаат во Влае. Брабо момци најдобри сте!

Добредојде на форумов. Нема да пишувам за паркурот, туку за начинот на функционирање на форумов.

Доколку за нешто постои тема, се пишува во таа тема. Без оглед на тоа кога последен пат е напишано нешто таму, кога ти ќе напишеш мислење таа ќе излезе најгоре во подфорумот.
Кога ќе ја види некој од модераторите ќе ја спои, не бери гајле.

Хеф а најс тајм :)

Имам другари што тренираат во try to fly и usc интересно е.Иначе јас сам пробувам и добро ми иде,вежбам frontflip моментално ама ке ми треба бајаги време да го совладам.

Добредојде на форумов. Нема да пишувам за паркурот, туку за начинот на функционирање на форумов.

Доколку за нешто постои тема, се пишува во таа тема. Без оглед на тоа кога последен пат е напишано нешто таму, кога ти ќе напишеш мислење таа ќе излезе најгоре во подфорумот.
Кога ќе ја види некој од модераторите ќе ја спои, не бери гајле.

Хеф а најс тајм :)
Ok... Ne znaev. Ako treba neka se spoi temava nekako so drugite temi za da ne bide zbrka :D
--- надополнето: Aug 15, 2011 4:42 AM ---
Ово је тако кул. Имам слушнато за вас а ве имам гледано и на телевизија. А некои луге од вашиот тим ги имам гледано и во живо како вежбаат во Влае. Брабо момци најдобри сте!
Fala fala... Inaku da. Vo porta vlae trenirame dosta cesto. Vo posledno vreme ne sme bile odamna ali dobra idea e da otideme pak. Fala za poddrskata :)
--- надополнето: Aug 15, 2011 4:43 AM ---
Имам другари што тренираат во try to fly и usc интересно е.Иначе јас сам пробувам и добро ми иде,вежбам frontflip моментално ама ке ми треба бајаги време да го совладам.
Eden sovet koga veke vezhbash flipovi e da gi vezbash prvo vo voda ili vo sala kade shto nema da se povredish.
Ne idi odma na treva ili beton zatoa shto e postrashno i mozhe da nastane nesakana povreda.

Naskoro ke izleze objasnuvanje za Front Flip na nashiot kanal pa ke mozesh da go dzirnesh i toa ako mislish deka ke ti bide od pomosh :)

Wow ова е екстра, само како не ви е страв со ова паркоур-ов? :D

Wow ова е екстра, само како не ви е страв со ова паркоур-ов? :D
Pa ne e pozelno da ni bide strav. Deka ako ni e strav da napravime neshto pogolemi se sansite da padneme i da se povredime.

Stravot mora da se pobedi :)

Од вака снимателски аспект, инвестирајте во стабилизатор за камерата.
Нешо вакво:
5GwFIF-cL0KY4TUVjKLSfrGyVUBhthsg0kQDb5ZkZk3_v4cX8lZEDmVFsSFDP_zF20xXlx5Olk7WkmCMaxTp1SX2VmfwfxQoe3zovD1AlngZRz_9icZcj24vdf5kQHtbedjOdofGxCTl

еве и линк за 14 долари дома како да го напраиш
http://littlegreatideas.com/stabilizer/diy/

Не за друго,тешки ми се другите елементи
dzirni go kanalot nash na youtube... ima objasnuvanja za pocetnici :D heheh
--- надополнето: Aug 16, 2011 2:23 AM ---
Од вака снимателски аспект, инвестирајте во стабилизатор за камерата.
Нешо вакво:
5GwFIF-cL0KY4TUVjKLSfrGyVUBhthsg0kQDb5ZkZk3_v4cX8lZEDmVFsSFDP_zF20xXlx5Olk7WkmCMaxTp1SX2VmfwfxQoe3zovD1AlngZRz_9icZcj24vdf5kQHtbedjOdofGxCTl

еве и линк за 14 долари дома како да го напраиш
http://littlegreatideas.com/stabilizer/diy/
Да ти кажам би земале такво али некако немаме баш пари сега... А да го правиме сами нема да испадне добро :D

Ако се плашиш дека ќе паднеш, ќе паднеш затоа што се плашиш :)
Порано бев активен сега слабо...

Ако се плашиш дека ќе паднеш, ќе паднеш затоа што се плашиш :)
Порано бев активен сега слабо...
Баш така... Еве го уствари целото интервју на Даниел Илабака... Преведено.... :D

Кликни тука за интервјуто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom