- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 20
Не се заебавам ама стварно ми се плаче , жими мајка солзи ми идат . Германциве ме ебаа за 4500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се заебавам ама стварно ми се плаче , жими мајка солзи ми идат . Германциве ме ебаа за 4500
Моментот кога ја гледаш својата репрезентација и таа победува над северните соседи.
![]()
Моментот кога сите утакмици ти водат на спортска и знаеш дека си добитен.
![]()
Моментот кога дознаваш дека цел колоквиум ти е на заокружување.
![]()
Моментот кога известуваш некого дека утре ќе има пиење на велико бидејќи си лапал пари на спортска.
![]()
Моментот кога отвараш резултати и гледаш дека Германија ти прима гол у 92 минута а до 62 водеше 4-0.
![]()
Моментот кога се помируваш “некако“ со судбината и на другото ливче ги чекаш Шпанија која веќе води со 1-0 80та минута и Аргентина 2ка.
![]()
Моментот кога Гиру те поздравува во 93 минута и израмнува на 1-1 против Шпанија,
![]()
Моментот кога сфаќаш дека...
![]()
Џабе е, после ќе треба попот да оди на бајачка.Утре од сабаље ќе станам и прва работа ќе ми биди да одам кај попот и да ме попрска малце со
![]()
верувам ќе помини болката
Моментот кога ја гледаш својата репрезентација и таа победува над северните соседи.
![]()
Моментот кога сите утакмици ти водат на спортска и знаеш дека си добитен.
![]()
Моментот кога дознаваш дека цел колоквиум ти е на заокружување.
![]()
Моментот кога известуваш некого дека утре ќе има пиење на велико бидејќи си лапал пари на спортска.
![]()
Моментот кога отвараш резултати и гледаш дека Германија ти прима гол у 92 минута а до 62 водеше 4-0.
![]()
Моментот кога се помируваш “некако“ со судбината и на другото ливче ги чекаш Шпанија која веќе води со 1-0 80та минута и Аргентина 2ка.
![]()
Моментот кога Гиру те поздравува во 93 минута и израмнува на 1-1 против Шпанија,
![]()
Моментот кога сфаќаш дека...
![]()