Дали може некој да ми каже и да ме упати каде да најдам микрофон и звучник или да ми каже некоја мобилара каде што поправаат ваков тип на телефон и колку чини?
Фала
Фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали може некој да ми каже и да ме упати каде да најдам микрофон и звучник или да ми каже некоја мобилара каде што поправаат ваков тип на телефон и колку чини?
Фала
Фала друже.Побарај помош на следнава тема.Таму имаш поголеми шанси да ти помогнат
http://forum.kajgana.com/threads/Потребна-ви-е-помош-околу-мобилни-Пишете-тука.23449/
Епа вака, значи јас можам да се јавам некаде и тие можат да ме слушнат што зборам, меѓутоа јас не ги слушам. Се друго одлично работи. Бев на едно место прашав ми бараат само 600денари за звучникот. Ако имаш таков дел кажими колку го даваш, јас имам човек кој ќе ми го направи.зашто мислам дека ако ти паднал 90% е проблем на плоча, не верувам да откажале и двете работи ... како и да е мора да се провери да се види
Епа вака, значи јас можам да се јавам некаде и тие можат да ме слушнат што зборам, меѓутоа јас не ги слушам. Се друго одлично работи. Бев на едно место прашав ми бараат само 600денари за звучникот. Ако имаш таков дел кажими колку го даваш, јас имам човек кој ќе ми го направи.
А колку чини може да ми кажеш?Значи ти треба само бузер со звучник (истиот е кај овој модел) не ти треба и микрофон