LG KP 500

• Креатор на темата Креатор на темата Kate Dragan
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
27
Локација
Скопје
Дали може некој да ми каже и да ме упати каде да најдам микрофон и звучник или да ми каже некоја мобилара каде што поправаат ваков тип на телефон и колку чини?
Фала

А да си купиш нов,подобар?

Не можам. no cash...
Подобро ќе го направам не е лош само тоа не ми работи од пред два дена... Дај кажи ако знаеш зш сум при крај со живците:mad:

Дали може некој да ми каже и да ме упати каде да најдам микрофон и звучник или да ми каже некоја мобилара каде што поправаат ваков тип на телефон и колку чини?
Фала

Побарај помош на следнава тема.Таму имаш поголеми шанси да ти помогнат
http://forum.kajgana.com/threads/Потребна-ви-е-помош-околу-мобилни-Пишете-тука.23449/

зашто мислам дека ако ти паднал 90% е проблем на плоча, не верувам да откажале и двете работи ... како и да е мора да се провери да се види

зашто мислам дека ако ти паднал 90% е проблем на плоча, не верувам да откажале и двете работи ... како и да е мора да се провери да се види
Епа вака, значи јас можам да се јавам некаде и тие можат да ме слушнат што зборам, меѓутоа јас не ги слушам. Се друго одлично работи. Бев на едно место прашав ми бараат само 600денари за звучникот. Ако имаш таков дел кажими колку го даваш, јас имам човек кој ќе ми го направи.

Епа вака, значи јас можам да се јавам некаде и тие можат да ме слушнат што зборам, меѓутоа јас не ги слушам. Се друго одлично работи. Бев на едно место прашав ми бараат само 600денари за звучникот. Ако имаш таков дел кажими колку го даваш, јас имам човек кој ќе ми го направи.

Значи ти треба само бузер со звучник (истиот е кај овој модел) не ти треба и микрофон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom