Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 277 40,3%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,4%
  • Amstel

Гласови: 67 9,8%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,8%

• Вкупно гласачи
    687
Vi fali Kamenitza vo anketata
ja mislamdeka toa e najdobro kaj nas od tie sok-bombite

BusHav напиша:
Vi fali Kamenitza vo anketata
ja mislamdeka toa e najdobro kaj nas od tie sok-bombite

Ова е анкета за еден кома пет, а тоа е два кома два :)

edited by Alek : сега видов дека го има и МБ а тоа е тачно два, не еден кома пет, така што изборот го прогласувам за невалиден :icon_lol:

Во случај да го нема тоа што го пиам (а го нема на изборов пошто нема 1.5) бирам
Горско.

Другите некако, ептен ми се изароматизирани. А тоа не ми се допаѓа многу кај пиво.

мрзам кенбах. не знам зашо. а иначе обожавам хајнекен,горско и амстел

Кое пиво е поубаво...

пиво од буре...:party1:
пиво од шише...:cug:

пиво од пластика...:party2:

Срча! :-)

Поготово 0.5 - ѕидарско. И нормално, да пиеш директно од шише! :-)

ako za bures ustvari misles toceno pivo, togas da. nema podobro

a ovie sto izlegoa po plastiki uopste ne gi biva, a muabet da ne pravime kolku gubre se pravi so pasticnite sisinja

Ѕидарско.... од шише.... скопско. :)

Закон е точено пиво бе луѓе.затоа и гласав за таа опција(ако под БУРЕ се мисли на такво).Најубав и најпивски вкус.Стаклото е ОК,а онаа глупирање у пластика е само расипување на пивото.Ако некој барем малку има почит кон пивото,нема да го консумира од пластика.

Не пијам често пиво, ама гласав за буре. Не за друго, одма ми асоцира на зачадена крчма со дрвени маси, и во некој ќош Обеликс тамани диви прасиња со кригли точено пиво.... мх мх мх... мада ја прасињата би ги заменила со печена кокошка :icon_lol:

Се двоумоев малку помеѓу шише и буре.... но тоа ептен кратко беше.... Шише нормално.... и тоа ѕидарско на топол летен ден (па макар и зимски) :cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom