Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Мене све ме мрзи да правам

Еми зависи..Некојпат ме мрзе од кревето да станам, а некојпат можам и цела куќа да га изчистам..Хехех зависи од дено :):)

I ain't lazy... i'm just a li'l laid back :)

mnoguu sum mrzliv mnogumina me znaat ko mrzliv (Lazy modafucka)

Порано МНОГУУУ!!!! многу мрзелив бев ама последниве година дена за ништо не ме мрзи, сфатив дека нештата ако не ги направиш во моментот можеби нема да имаш друга шанса да пробаш да ги направиш пак. Затоа сега си живеам in the fastline. И многу е поубаво верувајте

Поздрав.

Дефинитивно не сум мрзелива. Ги вршам своите постапки на време. Исполнителна...

мрзливка сум

најмногу ме мрзи кога сум изморена нешто да работам

не знам како не ве мрзи да пишувате колку ве мрзи.

Има периоди кога сум премногу мрзилва,ме мрзи да отидам до кујна да си земам нешто за јадење.Што знам некогаш навистина с еосеќам како мрза.Не можам да се движам,ме мрзи да излезам,движењата и зборувањето ми се забавени.Ама добро среќа тоа се само периоди па после некои време ми поминува мрзата.

можам да сум пасивна, ама мрза ме фаќа само кога ќе ме натера некој да направам нешто(кога ме тераат да бришам прашина, тогаш глумам дека ми се спие).

Мрза ме фаќа,обично кога сум во пижами....само тогаш!....т.е. не ме мрзи у куќата горе доле да идам и нешто да земам,па да му дадам на татко ми или сестра ми нешто што ќе побараат,ме мрзи ако сакаат да ме пуштат до продавница,па да се облекувам,ме мрзи ако сакаат да средат некоја полица а јас нерасонет ќе не знам што кај да ставам,ме мрзи понекад да учам кога имам други работи да правам,ама таа мрза кога-како ме фаќа :)

Mrzliva sum samo koga sum mnogu mnogu izmorena e togash ne mi se stanuva za nishto na svet

mrzliva sum malce,zavisi kak le me prifatat.nekojpat mee mrza da odam da mocam

Zavisi od denot i raspolozenieto. Nemoam da kazam deka sum mrzliva psoto voglavno ne sum ali ima denovi koga me faka taa mrza i niso ne pravam, samo se izlezavam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom