S
Shellshock nam67
Гостин
od macorot zavisi dobor treba da i go optegneОк, само за синот сам ќе треба да се потрудиш, полот на бебето не зависи од јајце клетката, туку од сперматозоидот, односно од тебе (или од комшијата)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od macorot zavisi dobor treba da i go optegneОк, само за синот сам ќе треба да се потрудиш, полот на бебето не зависи од јајце клетката, туку од сперматозоидот, односно од тебе (или од комшијата)
Никако ќерка, ако биде ќерка фрли ја во бунар , што ќе ти е, кој нормален човек сака ќерка?Нејзино е да не биде некоја неоплодлива, па ни ќерка не ќе раѓа, а јас сам ќе се грижам за полот, само нека не се меша комшијата со поплаки ќе аплицирам!
Ќе работиме на тоа 24/7, хаха се зезам ама ич не мие гајле какви деца ќе имам дали ќе бидат машки или женски не е важно важно е да се здравиОк, само за синот сам ќе треба да се потрудиш, полот на бебето не зависи од јајце клетката, туку од сперматозоидот, односно од тебе (или од комшијата)
aman nemoj posle kako antonio ce moras ostavka da si davas poradi preokupiranost so rabotaaЌе работиме на тоа 24/7, хаха се зезам ама ич не мие гајле какви деца ќе имам дали ќе бидат машки или женски не е важно важно е да се здрави![]()
Ма нееaman nemoj posle kako antonio ce moras ostavka da si davas poradi preokupiranost so rabotaaha hah hah hah
Хахахаха, во ред е сепак, не беше потенцирано тоа како навреда, не си сфаќај такаНикако ќерка, ако биде ќерка фрли ја во бунар , што ќе ти е, кој нормален човек сака ќерка?
И те молам немој да аплицираш со поплаки....![]()
Нејзино е да не биде некоја неоплодлива, па ни ќерка не ќе раѓа, а јас сам ќе се грижам за полот, само нека не се меша комшијата со поплаки ќе аплицирам!
Што е до мене, мене нека ми се роди син... па и единче машко нека е во државава ако треба... не ми смета, не сум порекол дека треба да нема женски пол ... нека доминираат само не во моја фамилија ...леле што си себичен ти да се качуваш ако а другите после тебе на кого ке се качуваат ако не се раѓаат керки море![]()
значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата![]()