Што ви е важно да има вашата идна невеста

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, само за синот сам ќе треба да се потрудиш, полот на бебето не зависи од јајце клетката, туку од сперматозоидот, односно од тебе (или од комшијата :D)
od macorot zavisi dobor treba da i go optegne :))), ah hahh ha

Нејзино е да не биде некоја неоплодлива, па ни ќерка не ќе раѓа, а јас сам ќе се грижам за полот, само нека не се меша комшијата со поплаки ќе аплицирам!

Нејзино е да не биде некоја неоплодлива, па ни ќерка не ќе раѓа, а јас сам ќе се грижам за полот, само нека не се меша комшијата со поплаки ќе аплицирам!
Никако ќерка, ако биде ќерка фрли ја во бунар , што ќе ти е, кој нормален човек сака ќерка?
И те молам немој да аплицираш со поплаки....:tapp:

Ок, само за синот сам ќе треба да се потрудиш, полот на бебето не зависи од јајце клетката, туку од сперматозоидот, односно од тебе (или од комшијата :D)
Ќе работиме на тоа 24/7, хаха се зезам ама ич не мие гајле какви деца ќе имам дали ќе бидат машки или женски не е важно важно е да се здрави ;)

Ќе работиме на тоа 24/7, хаха се зезам ама ич не мие гајле какви деца ќе имам дали ќе бидат машки или женски не е важно важно е да се здрави ;)
aman nemoj posle kako antonio ce moras ostavka da si davas poradi preokupiranost so rabotaa :) ha hah hah hah

Никако ќерка, ако биде ќерка фрли ја во бунар , што ќе ти е, кој нормален човек сака ќерка?
И те молам немој да аплицираш со поплаки....:tapp:
Хахахаха, во ред е сепак, не беше потенцирано тоа како навреда, не си сфаќај така:rolleyes:

Па да има нежна и добра душа, да ме сака, да има разбирање мегу нас, да е скогаш тука кога ими треба, да и сум и се во животот како и таа мене, и да е трпелива и полна со љубов. Ете тоа е внатрешната убавина е најбитна и најнеопходна да се зачува бракот......многу барам хе хе ова ко порачка, али секој со својата среќа

Е едно големо браво за ова.Читам и се чудам на сите овие горе што пишувале,ручек ова она....АЛАЛ ДА ТИ Е ЗА ОВА и се надевам дека ке си ја најдеш ваквата,а за барање мн не бараш ,се слагам со ова

Да имаме разбирање, мирен дом, да има вредности кои ќе може да ги пренесе на нашите деца и да ми затреперува срцето кога ќе си ја гледам и после 20 - 30 години брак. Би сакал да биде добра домакинка која ќе си го почитува домот и би сакал да добро да готви, но и да не е Џејми Оливер во кујна со тек на време мислам дека тоа се совладува.Да се повторам, најбитно ќе ми биде да имаме доверба еден во друг и да имаме разбирање.

П.С. Девојка ми е ваква + докторка е... Се надевам дека вака ќе останат работите и понатаму...

леле што си себичен ти да се качуваш ако а другите после тебе на кого ке се качуваат ако не се раѓаат керки море :icon_mrgr:

леле што си себичен ти да се качуваш ако а другите после тебе на кого ке се качуваат ако не се раѓаат керки море :icon_mrgr:
Што е до мене, мене нека ми се роди син... па и единче машко нека е во државава ако треба... не ми смета, не сум порекол дека треба да нема женски пол ... нека доминираат само не во моја фамилија ... :LOL:

Се што збореше Сусаро плус врло голема имагинација за желбата да ја ебам да не ја снема после 10 20 години.

значи сите сакате дама у друштво, курва у кревет, домаќинка у кујна :)
и да вика мамо и тато на свекорот и свекрвата :)

За се ќе преговараме, освен за последното.
НЕ. Ултиматум е тоа :)

У кревет да биде Лавица,тоа прво.После,да не се занесува многу многу,да знае дека јас сум јас,мажот,да му ќути,да знае да готва и да работи по дома.За неверство и такви работи не ни прам муабет ;)

^ И ако те погледне накриво тепај мавај, пошто нели она е жената во куќата нема право на збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom