Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Спомната е сцената и други делови од AI неколку пати до сега и од мене па и од други..Феноменален филм.

Има многу такви сцени, али прва која ми доаѓа на памет е од Вовед во анатомија на крајот од 6 сезона. Нели автобус ќе го прегази Џорџ и никој нема да може да го препознае и кога на раката на Меридит ќе напише 007, таа ќе сфати дека тоа е Џорџ и потоa следува О God, O God!!!!!!!

Во Џуд, кога Кристофер Еклстон и Кејт Винслет ќе ги најдат децата мртви. Тоа беше ухххххххх, ужасно.

И за крај во шпанскиот Пријатели кој одеше на МТВ1 пред едно 5-6 години кога Цесар ги изгуби нозете.

Титаник-Кога Роуз го пушта Џек во водата
Еревеј-Смртта на Миа
:wink:

Koга му умира ќерката на Џон Кјузак по втор пат во раце, 1408.
Крајот на American History X.
Kрајот на Requiem for a dream.

Oвие ми прелетоа низ глава.

О, и Marley and Me ме натажи, кога умира кучето.

Мене ми е најтажно кога Снежана умира и седумте џуџиња околу неа плачат. Посебно делот кога Лошко се наведнува над едно друго џуџе и почнува да плаче силно :cry:

Kрајот на Man On Fire кога се предава себе во замена за киднапираното девојче.

Eден од најдобрите филмови на сите времиња!

Единствената сцена и која воопшто ми се допадна од четвртата сезона на Хироус, а воедно и најтажната. Сцената кога Нејтан му го препушта телото на Сајлар. Уф, колку тажно, коа ми текнува, уште ми паѓа жал.

Последната сцена од Agora која нормално нема да ја пастирам зошто е последна (спојлер).

Нешто што не беше толку тажно, барем не го доживеав како такво а ми е најтазе - последната сцена од последната епизода од 4тата сезона на Декстер... уф

И да нешто од погоре - Man on Fire, кога Дензел им се предава за да се размени со малата Пита, колку е само таа сцена тажна а и восхитувачка, со неговиот живот спасува млад живот кој што премногу го засака... им се даде а сепак не ;)

Во 1001 ноќ кога таа женската умре од шамар.
И на Бандини кога умре кравата.

Кога мајка му на Дамбо го лула преку решетки :icon_frow

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom