КАВАРНА РОК ФЕСТ - 15-17.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
T

Tetro

Гостин

Програма:
15 јули
Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 јули

Opeth
Moonspell
Tiamat
Sylosis

17 јули

Arch Enemy
Lake Of Tears
Suicidal Angels

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 се продават во мрежата на

• Office 1 Superstore
  • TBI Credit
  • Orance Center
  • На Т'мно
  • Техномаркет
  • Мултирама
Цени:

Еднодневен билет: 40 лв. - во предпродажба, 50 лв. на место
Тридневнен билет: 90 лв. - во предпродажба, 100 лв. на место

!!!ВАЖНО!!!

Деца до 7 годишна возраст влегуваат бесплатно (со платен билет на родител/ старател). Над 7 години, децата влегуваат со билет и придружител. Сите деца до 18 години, треба да носат и пополнена од родител согласност за малолетни лица.

http://www.kavarnarockfest.com/

Некој да донира 90 лева? Патот јас ќе си го платам љољ

Освен 1 и пол бенд, другото ми е педерски метал и рок.

Ја одам сигурно на фестивалот, ако некој е за идење нека пише, овоа не се пропушта, за Opeth i Katatonia пешки ке идам до каварна ако треба :)

Чисто информативно: кои еден ипол бенд? :D

Opeth е цел бенд а Katatonia ми се пола бендот. Не дека се лоши другите али не ми се по вкус баш...

Тооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!! OPETH!!!!!!
:sneaky:
Него со превоз шо праиме? Има ли организиран или да палиме кантите..во секој случај опет не се пропуштаат...факат!

Освен 1 и пол бенд, другото ми е педерски метал и рок.
Ова.
Само шо 2 ипол бенда, Arch Enemy би ги глеал ради Angela Gossow. Не е возможно девојката толку добро да пее во живо.

Опет...цело време плачам да дојдат негде на балканов и сеа нема да им идам. Ај ваљда ќе праат некад самостоен концерт у близина...

Па нели кај нас требаше да дојдат Paradise Lost, fucking faggots!

Тооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!! OPETH!!!!!!
:sneaky:
Него со превоз шо праиме? Има ли организиран или да палиме кантите..во секој случај опет не се пропуштаат...факат!
за превоз софија - каварна е 30 евра повратен билет, тоа ни е најефтина варијанта, провери инбокс, пишав ти, за да организираме ако има повеќе заинтересирани со кола да идеме и све остало

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom