Samsung I5800 (Galaxy 3)

• Креатор на темата Креатор на темата DarkoG
  • Време на започнување Време на започнување
И брат ми беше во дилема помеѓу тие 2, ама на крај се одлучи за Samsungot (и 2те јас му ги препорачав). Испадна дека не погреши, затоа што телефонов е прејак. Мал недостаток е што резолуцијата на екранот е 400х240, и што е со android 2.1, ама освен тоа супер е телефонот. Всушност, Galaxy серија е. А Samsung стана најдобар производител на смартфони баш заради таа серија ;)

Грешка си тука. Одамна има официјален Froyo 2.2, а во изработка се официјален 2.3.3 и неофицијално CyanogenMOD 2.3.4
Не сум грешка. Телефонот е испорачан со Android 2.1, иако знам дека се надградува на 2.2.

BTW може упатсво за од каде да го симнам update-от? И дали влијае тоа што телефонот е кодиран?

Не сум грешка. Телефонот е испорачан со Android 2.1, иако знам дека се надградува на 2.2.

BTW може упатсво за од каде да го симнам update-от? И дали влијае тоа што телефонот е кодиран?

Па ако е официјален треба да го упдејтираш со софтверот од самсунг, kies мислам дека се викаше.

Грешка си тука. Одамна има официјален Froyo 2.2, а во изработка се официјален 2.3.3 и неофицијално CyanogenMOD 2.3.4
Тоа со 2.3 излезе дека е измислено.. некој некаде рекол на некој нешто и тоа нешто стигна до xda и така излезе дека ке имало официјален 2.3 Gingerbread но нема никаква потврда од Самсунг.

некој што го купил телефонов, дали го даваат и во црна боја во т-мобиле поздрав

Го имаше, но не сум сигурен дека сега го има во црна боја.. и мојот е бел :( ..
Прво имаше, па немаше, па пак имаше... е јас земав тогаш кога немаше..;)

Sent from my awesome Galaxy 3

значи ги увезуваат и во црна боја. фала :) јас мислев дека т-мобиле ги имаат само во бела боја и не носат во друга боја од тие телефони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom