Ексклузивно и само на Сител “ Ало, Ало“ ако можат МТВ можеме и ние!

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.906
Поени од реакции
1.672
Локација
Скопје
Следејќи го успешниот пример на МТВ со “ Тропска Горештина“ и Сител се реши по 100 пат да ја емитува ексклузивно серијата “ Ало , Ало“
images
се очекува оовој тренд да продолжи и понатаму

Еј кај стоти пат, еднаш досега ја давале, кога бев 3то одделение, пред 11 години значи. На К-15 ја имаше пред 3 години некаде, не е по 100 пати. Иначе многу ми е смешна серијава, ол тајм фејворит британски хумор заедно со онли фулс енд хорсис :)

Искрено сум за да се пуштат и Бушава азбука и Втора смена , Девојките на Марко , Волшебното самрче и слични серии кој МТВ воопшто не ги има емитувано а ги поседува

Мене ми е интересна Ало, Ало! За Тропски горештини јас слободно можам да се пофалам дека на времето ја гледав премиерно, ама кога навистина беше премиера. :) Ваша „среќа“ се репризиве. :)

Навистина ми се супер!

Хмм, ексклузивно а? Што синхронизирана да не ја емитуваат? :eek:

П.С. Извонредно смешна серија, една од најомилените. На времето на К5 ја гледав, па потоа откога се разви P2P (торент) технологијата си ја симнав со англиски превод и беше газење... (y)

ППС.

Искрено сум за да се пуштат и Бушава азбука и Втора смена , Девојките на Марко , Волшебното самрче и слични серии кој МТВ воопшто не ги има емитувано а ги поседува

Споредено со сегашнава програма овие серии би го зголемиле квалитетот на мтв неколкукратно :)

Доста хејтате барем за Ало Ало, ете јас лично првпат ја видов пред некој ден серијава и интересна беше.
Кога ја даваат кои денови ?

Доста хејтате барем за Ало Ало, ете јас лично првпат ја видов пред некој ден серијава и интересна беше.
Кога ја даваат кои денови ?
Од понеделник до петок после полноќ

Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.

Еј кај стоти пат, еднаш досега ја давале, кога бев 3то одделение, пред 11 години значи. На К-15 ја имаше пред 3 години некаде, не е по 100 пати. Иначе многу ми е смешна серијава, ол тајм фејворит британски хумор заедно со онли фулс енд хорсис :)

Мислам дека уште еднаш ја дадоа пред 2-3 години.
Туку Канал 5 претераа секој ден го даваат еден кинески, како не им текнува дека треба да променат филм.
Екслузивно ги даваат по 100 пати Полициска приказна 1 и 2 со Џеки Чен и ова југословенските ги мрднаа од давање.
Така да МТВ и Сител не се сами. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom