Дестинацијата од вашите соништа

• Креатор на темата Креатор на темата Sassy
  • Време на започнување Време на започнување
Ехеее многу се. Ама на прво место ќе ја ставам Доминиканската република каде откако ќе заминам не верувам дека ќе се вратам назад. Бора Бора, Малдивите, Сејшелите, Египет, Мексико, Тунис, Дубаи и Шпанија.
Не барам многу :)

не сонувам..........може Москва, Санкт Петербург, Архангелск...Владивосток....

По ѓаволите ми викаат дека сум полудел оти веќе сеедно ми е дали сум на градилиште градиме куќа па треба да го трпиш(и да се контраш) со мајсторот(четврто ОДД) и неговипт полуретардиран син....некако градењево куќи ми претставува задоволство интересно сите ми викаат "улав ја на воа место би бил последен али морам"-така да доаѓам до заклучок дека не си го ценат ниту сопствениот труд и ја немаат сатисфакцијата од добро завршена работа.

Сакам Сахара да ја видам, да шетам по пустаната, да јавам на камила, да посетам некои градови стари, ке ми се исполни еден од најголемите сонови.Во наредниве година две, си го ветив тоа и ако треба сам ке одам ама ке отидам.

Сакам да се смири ситуација околу Сирија, Израел, Палестина, Јордан и компанија и таму една тура од Турција надоле да направам до Египет... Од Антиохија, Дамаск, Ерусалим, Петра, Карак, Абу Симбел, Александрија, Каиро... Скромен сум знам :pipi:

sensationUblackU2006U2.jpg
3343775034_26ede206da_o.jpg
sensationwhite.jpg
Tomorrowland-2011-in-Belgium.jpg
tomorrowland08.jpg
tomorrowland-2011.jpg
Sensation & Tomorrowland се местата каде што сакам да одам.Има и други но овие две.....Се надевам дека ке успеам барем еднаш во мојот живот да отидам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom