Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Ние менувавме Устав за 20%, 20% е критична маса. Лани на маршот имаше стотина луѓе, ама како и да е, според просеците во САД и Европа има помалку од 5%.
Баш тоа и ми беше поентата.
Знаеме сите дека реално се 2 или 3 %.
Е сеа мењање на закон за толкав процент..

Уште само ова ќе го додадам.
На ваков либерален форум, 61.5% се против. Е сеа као е у реалноста кога ќе остаиме телефонот у џеп на сите ни е јасно. :)

Ти му викаш дека сум општо против бракот без разлика дали е истополов или не, он пак со браковите. Се правиш со сила дека не сфаќаш што ти пишувам или?
Зборам за тоа што се фативте демек не можеле да се размножуваат. Прво има геј двојки во светов што со сурогат мајка прават биолошки деца и лезбиан со оплодуење.
Друго, она што ти го зборам, не се фаќајте секогаш прво за тоа размножување оти самиот висок наталитет ќе го уништи човештвото. За да се градат домови за толку луѓе се уништува вегетацијата која произведува кислород за нас. Од немање ваздух ќе си умре човекот.
Ти си бил против браковите што е нешто нормално 2000 години тоа трбало да биде уреду.
А тоа дека педерите прават биолошки деца во сурогат мајки тоа па уште помалку ми е јасно, нели се педери нели не ги привлекуваат жени, просто прашање како им се дига?, а исто така тоа дете кога ке порасне на прав паат нема да е сигурно.
На пример ?
Имаш примр во кина, ако направиш повече од 2 деца мислам беше државата не ги школува, немаш здравствено..
Автоматски споено мислење:

Јас то го мислам ама не мислам дека сме доволно напред за глобално да не се јади месо.
Тоа ти што мислиш немора да е точно, така да по таа аналогија исто ти е и мислењето за педерлукот.
И кај хетероси има полово преносливи болести. Никој не штетат, ни себеси сем во случаеви кај глупички, ама такви сегде има.
Процентуално далеку помалку... рецимо 70 посто од хив зараазените се хомосексуалци во државата.

Тоа ти што мислиш немора да е точно, така да по таа аналогија исто ти е и мислењето за педерлукот
Се согласувам, примени го. :ROFLMAO:

Процентуално далеку помалку... рецимо 70 посто од хив зараазените се хомосексуалци во државата
Мож немат хив другите ал имат тон други инфекции и болести. Али јас ги сметам како глупички од двете страни.

Баш тоа и ми беше поентата.
Знаеме сите дека реално се 2 или 3 %.
Е сеа мењање на закон за толкав процент..

Уште само ова ќе го додадам.
На ваков либерален форум, 61.5% се против. Е сеа као е у реалноста кога ќе остаиме телефонот у џеп на сите ни е јасно. :)

По што е овој форум либерален?

педофилите со кастрација се решаваат за век векова,
Со кастрација,ама на грлото

А тоа дека педерите прават биолошки деца во сурогат мајки тоа па уште помалку ми е јасно, нели се педери нели не ги привлекуваат жени, просто прашање како им се дига?,
Вештачко оплодување )))
Педер е карактерна особина,а не сексуална ориентација ))))))

Ти си бил против браковите што е нешто нормално 2000 години тоа трбало да биде уреду.
А тоа дека педерите прават биолошки деца во сурогат мајки тоа па уште помалку ми е јасно, нели се педери нели не ги привлекуваат жени, просто прашање како им се дига?, а исто така тоа дете кога ке порасне на прав паат нема да е сигурно.

Имаш примр во кина, ако направиш повече од 2 деца мислам беше државата не ги школува,
Гејот не мора да има секс со сурогат мајката за да го направи детето. Може и кај неа да биде со донирана сперма од Гејот. Значи Не Мора Да Им Се Дига.
Зашто нема да е на прав пат. На поправ пут се овие што нивните стрејт родители ги учеле на омараза од мали нозе нели.

Во Кина плаќаш казна ако имаш второ дете колју што знам. На комшија внук му живее таму и он плаќал. За тоа школувањето и здраството не сум информиран. Но под претпоставка дека е така, според тебе тоа е ОК решение? Дете да не биде школувано и да нема здраствено?

Мож немат хив другите ал имат тон други инфекции и болести. Али јас ги сметам како глупички од двете страни.
Другарице од моногамен хетеро секс не се фаќаат болештини, природа ти е чудо.

Гејот не мора да има секс со сурогат мајката за да го направи детето. Може и кај неа да биде со донирана сперма од Гејот. Значи Не Мора Да Им Се Дига.
Зашто нема да е на прав пат. На поправ пут се овие што нивните стрејт родители ги учеле на омараза од мали нозе нели.
кога ке добие 12 годишно малтретирање од другите деца во најмалите години, не излегува тоа на добро, веру ми.
Во Кина плаќаш казна ако имаш второ дете колју што знам. На комшија внук му живее таму и он плаќал. За тоа школувањето и здраството не сум информиран. Но под претпоставка дека е така, според тебе тоа е ОК решение? Дете да не биде школувано и да нема здраствено?
Дете може да е школувано, но за тоа родителите си плаќаат приватно...што не е ок, закон е тоа и треба да се поштује, ако го знаел законот а правел деца онда треба да си плаќа.

кога ке добие 12 годишно малтретирање од другите деца во најмалите години, не излегува тоа на добро, веру ми.
Па воспитајте си ги децата да не се насилници. (y) И нема да е вршен булинг врз другите.

Тебе на која возраст почнаа да те малтретираат што си ваков?

Па воспитајте си ги децата да не се насилници. (y) И нема да е вршен булинг врз другите.
Домашното васпитање е елементарна работа, уличното е секундарно, секогаш биле малтретирани маргинизираните групи... тоа е детска психа и тоа е така како што е, бидејќи истите делуваат инстиктивно може да се препише и на природна селекција, потоа кога пораснат и сватат за „добро и лошо“ биднат или добри или лоши луѓе... еве јас ти кажав во школо се млатевме со цигани секој ден, денеска со неекои пиво пијам и ан тие денови се сеќаваме со смеење.

Тебе на која возраст почнаа да те малтретираат што си ваков?
Погрешно ги поставуваш работите, тие како тебе не им се доаѓааше на школо од тие како мене.

Дете може да е школувано, но за тоа родителите си плаќаат приватно...што не е ок, закон е тоа и треба да се поштује, ако го знаел законот а правел деца онда треба да си плаќа.
Деца се малтретирани на секаква основа. Ти го спомнав претходно примерот со пријателот кој беше малтретиран на национална основа од Македонци. Еве го денес е супер, ништо не му фали. И мене ме исмејувале зашто сум бил фан на Аниме и уште сум (на 24,5 години) и што, да земам да се обесам. Малтретирањето доаѓа од неспособноста на некои да прифатат нешто поразлично од себе, а за истото да не постои објективна причина.

Религија,идеологија, љубов, земја, ресурси или само затоа што. Не е важно колку е патетична причината доволна е да започне војна. - Pain (Naruto)

Болдот:
Ако велиш не е ок тогаш што го спомнуваш како решение :tapp:

тоа е детска психа
(до родителите е не е детска психа, деца без токсични родители се најдобри суштества шо ќе ги најдиш) - ко да ти шепнав прочитај. Плс прочитај детска психологија. Детето само ќе повтори шо се вели. Се има вршено булинг и врз посвоено дете и е пречесто. Дали е исправно? НЕ! Дали е то оти родителите дома си шепкат и детето добива импресија дека е лошо? Да. Дали то значи дека деца не треба да се посвојват? Не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom