Club CALEO - Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата LordVedar
  • Време на започнување Време на започнување
Mногу чудни сме.Битно да е в центар.Да е можно и аеродромон в центар ќе го стајме.

Ако не те види цел град како си облечен(а) тогаш нема поента ни да се излегува. Всушност ние или подобо кажано нашите госпожи не излегуват за да се забавуват туку да гледат и да бидат видени а со самот тоа да соберат материјал за денско кафе со другарките. Тоа е за жал и затоа не само ова место туку и многу други квалитетни места се затварат и не успеват. Што се однесува до клубот би го посетил , ја видов програмата и прилично позитивно сум изненаден, со оглед на тоа по кој правец почна да се движи Охрид и ноќниот живот во него.

Eдна 'уметничка' слика од саботата.

DAD_1559.jpg

Супер е Калео, супер е средено, убаво им е смислено, музиката им е супер шо ја пуштаат. Бевме 2-3 пати со другариве додека бевме на одмор и супер си поминавме.
Е сега можда е далеку ама кога ќе видиш и плажите не се баш блиску, ама пак малку народ некако имаше.

...ма тоа не е проблем ќе се соблечеме ако треба лето е ...и на Ибица подобрите клубови се затворени...него со цигариве што праиме??!!!! или у Ох не важат сите ВМРО-вски „плукни-залепи“ закони....?!?!

На Ибица поголемите клубови имаат посебни катови на воздух (Спејс) или простории за одмор и кулирање(Пача),а оние простории кој што се затворени имаат таква вентилација што не знаеш дали си во дискотека преполна со луѓе или во фрижидер. Се пуши само во просториите кој што се отворени. Значи пушењето е дозволено во самата дискотека и имаш два посебни спрата со посебен вид на музика каде фино лепо можеш да легнеш и да си запалиш цигара.
А кај нас глупите закончиња се спроведуваат само кај оние што се против власта.

Убаво ми личи местово ќе го посетам наскоро.

Калео е најдобрата дискотека што некогаш ја имал Охрид.Ентериерно убаво средена,добра музика,добро обезведување,добра услуга на европско ниво.Како што може да посака секој културен и нормален млад човек.Бев на концертот на Аца Лукас во Кадмо за во тоалет се чекаше најмалку пола саат бидејки има само едно WC,па морав да излезам и физиолошката потреба да ја обавам во природа,а за Парк да не зборуваме...!!! .Сега одлучете сакате европска или селска забава.
Јас ви го препорачувам Калео! :)))
п.с таму ги има најубавите девојки хахаха

Владо Јаневски на 30-ти Декември точно после една година пак во Калео.Од празник до празник местово работит.Ама бар нема да е задушувачки ко во Кадмо шо било неколку пати летово :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom