Club CALEO - Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата LordVedar
  • Време на започнување Време на започнување
Во оваа важат:)
Aма во некои други "дискотеки" не важат:D
...се надевам го имаат решено и тој проблем кога веќе инвестираат толку...а до некаде и ми се свиѓа што си држат до стандард ма да у сред жур си ги пцујам!:eek:

Местово е 3000 м2... огромно... за гужва тешко да ќе се полни на зима ама очекувам летово да се упрајт... плус то сигурно ќе им прает гужва на плаживе...
иначе да добро е среденно и се глеат дека имаат напраено мрсна инвестиција.

Од 2:00 натака е во Калео делот.Им текнало малку промоција.

Бев во клубов, многу е јако зборам за ентериер. Башка цурите на плажа шо беа да делат флаерчиња беа мнооогу секси :D

Да стајме и слика :) Добро е ова на 15 - ти.
262211_10150240759977795_584082794_7351261_5443731_n.jpg

Многу пари се фрлени во местово, од самата градба, светла и озвучување, целокупен ентериер и екстериер, а да не прајме муабет за реклами и менаџери. Само чудна работа шо никако да се наполнит, еве влеговме во шпицот на сезоната, а слабо некако... Ај за на зима секако немат кој да ојт, само охриѓани не может да прает гужва, ама сега барем имат гости од цела Македонија и пошироко...

Многу пари се фрлени во местово, од самата градба, светла и озвучување, целокупен ентериер и екстериер, а да не прајме муабет за реклами и менаџери. Само чудна работа шо никако да се наполнит, еве влеговме во шпицот на сезоната, а слабо некако... Ај за на зима секако немат кој да ојт, само охриѓани не может да прает гужва, ама сега барем имат гости од цела Македонија и пошироко...
Mногу чудни сме.Битно да е в центар.Да е можно и аеродромон в центар ќе го стајме.

Едиствено што не ми се допаѓа се ваквите имиња на дискотекиве. Све некои увезени се, дајте бе луѓе и ние си имаме добри имиња на предмети, луѓе, настани или било што.
И што ако сега на дискотекава и е дадено некое си Шпанско име, "Калео"?
Треба тоа на мене нешто да ми значи, или да ме привлече некако, дека ко божем странско е па ајде сега модерни сме и во "тренд"?
Што му фали на името, Кадмо на пример?
Ништо баш се совпаѓа со некоја легенда која потекнува од Охрид.

Го посетив местово пред некоја недела и сум многу пријатно изненадена. Конечно културен и урбан клуб во Охрид, без разлика што е малку настрана од градот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom