Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еххх епа добро чим била така работата бе маче ќе зејме заштита и со заштита ќе работиме до прва брачна ноќ не за друго да не ти тежат железните гачиЉубави кај се леташ бре?!...јас до прва брачна ноќ ќе спијам со железни гаШти со катанци!
ко на не знам кој филм беше тоа!
![]()
![]()
Нема да тежат не се секирај...... аа ама ако ме притискаш ме присилуваш ти нема да прифатам да се омажам за тебе -.- немој вака!еххх епа добро чим била така работата бе маче ќе зејме заштита и со заштита ќе работиме до прва брачна ноќ не за друго да не ти тежат железните гачи![]()
Нее чедо грешиш.А да праиме триплХахаха сеа и попот ќе побара попадика
![]()
Како бе кумо гледаш ли што прави младоженецовХахахах аее невесто во кревет утре те чека голем ден :p![]()
Попе да се релаксираме малцеНее чедо грешиш.
И ајде ве молам чеда божји смирете се па да почнеме.Кога ќе бидете спремни кажете.
утре е свадбата..ако не ме изнервира младоженецотНее чедо грешиш.
И ајде ве молам чеда божји смирете се па да почнеме.Кога ќе бидете спремни кажете.
Не бе срце какво прислување какви бакрачи на ништо не те терам јас ,сама ме сакаш ти јас си знам ...Нема да тежат не се секирај...... аа ама ако ме притискаш ме присилуваш ти нема да прифатам да се омажам за тебе -.- немој вака! :p
Moже....утре сакам моминска!!!Јас мислам дека најдобро ќе биде задутре да биде свадбата за утре да има моминска вечер![]()
Да срце те сакам...ама не у кревет пред прва брачна!Не бе срце какво прислување какви бакрачи на ништо не те терам јас ,сама ме сакаш ти јас си знам ...![]()
Па девер си дееј да не ве тепам тука...нели јас бев деверот :p