Организација на свадба за Тами и Паранормал.

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Љубави кај се леташ бре?! :D ...јас до прва брачна ноќ ќе спијам со железни гаШти со катанци! :D ко на не знам кој филм беше тоа! :D :ROFLMAO:
еххх епа добро чим била така работата бе маче ќе зејме заштита и со заштита ќе работиме до прва брачна ноќ не за друго да не ти тежат железните гачи :)

еххх епа добро чим била така работата бе маче ќе зејме заштита и со заштита ќе работиме до прва брачна ноќ не за друго да не ти тежат железните гачи :)
Нема да тежат не се секирај...... аа ама ако ме притискаш ме присилуваш ти нема да прифатам да се омажам за тебе -.- немој вака! :P

А да праиме трипл:D Хахаха сеа и попот ќе побара попадика:ROFLMAO:
Нее чедо грешиш.
И ајде ве молам чеда божји смирете се па да почнеме.Кога ќе бидете спремни кажете.

Очекувам за брзо време да ме израдувате со... знајте со мало детенце ... Плодот на вашата љубов ..

Нема да тежат не се секирај...... аа ама ако ме притискаш ме присилуваш ти нема да прифатам да се омажам за тебе -.- немој вака! :p
Не бе срце какво прислување какви бакрачи на ништо не те терам јас ,сама ме сакаш ти јас си знам ... ;)

Јас мислам дека најдобро ќе биде задутре да биде свадбата за утре да има моминска вечер :D
Moже....утре сакам моминска!!!
Не бе срце какво прислување какви бакрачи на ништо не те терам јас ,сама ме сакаш ти јас си знам ... ;)
Да срце те сакам...ама не у кревет пред прва брачна! o_O :D :ROFLMAO:
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:18 PM ---
еј да не ве тепам тука...нели јас бев деверот :p
Па девер си де :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom