Организација на свадба за Тами и Паранормал.

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се воздржувам од коментари и чекам феноменалните организатори да ми кажат кога треба да ја банкам невестата и да ми даваат понатамошни инструкции :)
како шо сум глеал по филмој...попот треба да каже
ЛУЈЏЕ БОЖЈИ......неаме матичар!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХ
епа ќе најдеме и матичар :P

Хахахаххахах епа ае ако не сите правете свадба во ист ден а ја ќе ви бидам кума може така :p ? :ROFLMAO:

Мора и на попе да му најдеме некоја..и ќе правиме сите заедно свадба :D ..и на крај ќе идеме накај хотелот и сите заедно ќе се заглавиме во лифт..и ќе се занимаваме...и после ќе се спасиме и ќе отидеме на пуст остров каде пак сите ќе бидеме заедно и ќе се дружимее ^.^ :D и ќе играме кој ќе постира после мене :D ........
Дечки отиде невестата да одмори. Ве сакам сите се читаме утре.
Мва Срценце мое. Биди умен ;) Луѓе ако шврља мојов човек да го истепате :P

Eпа сеа не знам за кумот ако прифати нека биде и он на сите свадби мене не ми смета тоа :D хахахах

Смени го ондак насловот во Организација на свадба за Тамми и Паранормал ( + остала багра)
Коа веќе на еден трошок прајме све :LOL:

Мора и на попе да му најдеме некоја..и ќе правиме сите заедно свадба :D ..и на крај ќе идеме накај хотелот и сите заедно ќе се заглавиме во лифт..и ќе се занимаваме...и после ќе се спасиме и ќе отидеме на пуст остров каде пак сите ќе бидеме заедно и ќе се дружимее ^.^ :D и ќе играме кој ќе постира после мене :D ........
Дечки отиде невестата да одмори. Ве сакам сите се читаме утре.
Мва Срценце мое. Биди умен ;) Луѓе ако шврља мојов човек да го истепате :p
Ајде добра ноќ златце идам да ти се придружам во креветот за некоја минута и јас и да го напраиме тоа детето шо кажа дека личи на мене хахах <3 <3

Ајде добра ноќ златце идам да ти се придружам во креветот за некоја минута и јас и да го напраиме тоа детето шо кажа дека личи на мене хахах <3 <3
Љубави кај се леташ бре?! :D ...јас до прва брачна ноќ ќе спијам со железни гаШти со катанци! :D ко на не знам кој филм беше тоа! :D :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom