Здравко Цветковски - ГУЦ

• Креатор на темата Креатор на темата Nefandus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Локација
Skopje
Колку што видов нема тема за ова средно. Се запишав сега прва во ГУЦ, па ме интересира мислења за професори, ученици, како и што е. :)

Како прво да те прашам, што се запиша гимназија или струка/градежно/ ?

Ааааааа.......епа ондак ќе имаш проблеми само ако им стапнеш на овие вампириве од гимназија на жуљ ,,,
фаќај ги на смеа шала ама не претерувај нешто безобразно ... не зборам да не правиш глупости :) ти прави ама глеј да те фатат мУУУХАХАХАХАХАХХА.....

Искрено не ни планирам да правам глупости, со оглед на тоа што крвта ми ја испија цело основно, и поминав 5.00, намерно се запишав во ГУЦ пошто не е многу строго (бар така викаат).. Планирам да си учам редовно, само ме интересираше како е со испрашувања, тестови, кои професори ќе ми се паднат и мислење за нив :)

Ааааааа.......епа ондак ќе имаш проблеми само ако им стапнеш на овие вампириве од гимназија на жуљ ,,,
фаќај ги на смеа шала ама не претерувај нешто безобразно ... не зборам да не правиш глупости :) ти прави ама глеј да те фатат мУУУХАХАХАХАХАХХА.....
Де бе не го плаши бе детето уште отпочеток :)
Него треба пазење кај географија и кај Флорита по македонски, другите се онака

Де бе не го плаши бе детето уште отпочеток :)
Него треба пазење кај географија и кај Флорита по македонски, другите се онака

Ја не би знаел бидејќи сум стручно па Ацо(англиски) го полудувам!! :) :) :LOL: :LOL: :ROFLMAO:

Ја не би знаел бидејќи сум стручно па Ацо(англиски) го полудувам!! :) :) :LOL: :LOL: :ROFLMAO:
Лани спомнуваа дека ќе ви даваат некои нови (педерастични) униформи. Што се деси со нив?

Колку што видов нема тема за ова средно. Се запишав сега прва во ГУЦ, па ме интересира мислења за професори, ученици, како и што е. :)

Јас ти гарантирам дека ќе си поминеш супер во следните 4 години.
Школото си е одлично, професорите се уште поодлични :)

И јас исто така учам во ГУЦ - Гимназија, сега завршив 3_та година и досега сум презадоволна :)
Само ќе ти кажам дека во школото има еден супер професор, Томе по математика, човекот е ѕвер (y)
Ако те интересира нешто околу професорите слободно прашај ме.
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:56 AM ---

Не бе не сме ние толку опасни, не го плаши детето :sneaky:

Денеска во ГУЦ ни дојдоа градоначалникот Коце и министерот за образование Никола и ни ги поделиа првите електронски свидителства, нашето школо е прво во кое се делат електронски свидителства (y)

Денеска во ГУЦ ни дојдоа градоначалникот Коце и министерот за образование Никола и ни ги поделиа првите електронски свидителства, нашето школо е прво во кое се делат електронски свидителства (y)
да и мене ме имаше на телевизија ... прв седев од лева страна кај камерманот од канал5 .. ми дадоа книга од Достоевски , мислам хеллоооооу (y) .. ептен беше страва кога се поздравив со Тодоров и Трајановски :) ...имаше уште еден член од форумов таму ( DimitarMK ) .

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Јас ти гарантирам дека ќе си поминеш супер во следните 4 години.
Школото си е одлично, професорите се уште поодлични :)

И јас исто така учам во ГУЦ - Гимназија, сега завршив 3_та година и досега сум презадоволна :)
Само ќе ти кажам дека во школото има еден супер професор, Томе по математика, човекот е ѕвер (y)
Ако те интересира нешто околу професорите слободно прашај ме.
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:56 AM ---

Не бе не сме ние толку опасни, не го плаши детето :sneaky:
Инаку отприлика кој професори ќе ми се паднат?

Е незнам точно кои професори ќе ти се погодат, али ти кога ќе дознаеш прашај ме па јас ќе ти кажам отприлика кој каков е :)

Лани спомнуваа дека ќе ви даваат некои нови (педерастични) униформи. Што се деси со нив?

Се испедерисаа па не ни дадоа ( ФАЛА БОГУ ) хахахаа
--- надополнето: Jun 22, 2011 6:40 PM ---
Aиии имам слушано за тој професор од едно другарче со телефони го снимале го мачеле таму хахах
Eве ти малку по илустративно што му правеа/му прават/ќе му прават на ацика :) хахахахха

http://www.youtube.com/watch?v=57NqZMBnFvE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom