Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе не го плаши бе детето уште отпочетокАаааааа.......епа ондак ќе имаш проблеми само ако им стапнеш на овие вампириве од гимназија на жуљ ,,,
фаќај ги на смеа шала ама не претерувај нешто безобразно ... не зборам да не правиш глупостити прави ама глеј да те фатат мУУУХАХАХАХАХАХХА.....
Де бе не го плаши бе детето уште отпочеток
Него треба пазење кај географија и кај Флорита по македонски, другите се онака
Лани спомнуваа дека ќе ви даваат некои нови (педерастични) униформи. Што се деси со нив?Ја не би знаел бидејќи сум стручно па Ацо(англиски) го полудувам!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колку што видов нема тема за ова средно. Се запишав сега прва во ГУЦ, па ме интересира мислења за професори, ученици, како и што е.![]()
Ааааааа.......епа ондак ќе имаш проблеми само ако им стапнеш на овие вампириве од гимназија на жуљ ,,,
фаќај ги на смеа шала ама не претерувај нешто безобразно ... не зборам да не правиш глупостити прави ама глеј да те фатат мУУУХАХАХАХАХАХХА.....
Aиии имам слушано за тој професор од едно другарче со телефони го снимале го мачеле таму хахахЈа не би знаел бидејќи сум стручно па Ацо(англиски) го полудувам!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да и мене ме имаше на телевизија ... прв седев од лева страна кај камерманот од канал5 .. ми дадоа книга од Достоевски , мислам хеллоооооуДенеска во ГУЦ ни дојдоа градоначалникот Коце и министерот за образование Никола и ни ги поделиа првите електронски свидителства, нашето школо е прво во кое се делат електронски свидителства![]()
ThanksЈас ти гарантирам дека ќе си поминеш супер во следните 4 години.
Школото си е одлично, професорите се уште поодлични
И јас исто така учам во ГУЦ - Гимназија, сега завршив 3_та година и досега сум презадоволна
Само ќе ти кажам дека во школото има еден супер професор, Томе по математика, човекот е ѕвер
Ако те интересира нешто околу професорите слободно прашај ме.
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:56 AM ---
Не бе не сме ние толку опасни, не го плаши детето![]()
Лани спомнуваа дека ќе ви даваат некои нови (педерастични) униформи. Што се деси со нив?
Eве ти малку по илустративно што му правеа/му прават/ќе му прават на ацикаAиии имам слушано за тој професор од едно другарче со телефони го снимале го мачеле таму хахах