овој?Не заслужува овој човек да го диши истиот воздух како и ние...
мислиш двајцата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
овој?Не заслужува овој човек да го диши истиот воздух како и ние...
Мајко моја, па ова е неверојатно
Кај го има целото интервју?
Кај го има целото интервју?
Го изгледав цело интервју и да ти кажам право и не е баш така. Јесда кога ќе го видам Латас на вести ми се лоши, ама типот горе-доле го реши младичотГо тепа ко мало дете, Латас спремен е за пензија.....
Го изгледав цело интервју и да ти кажам право и не е баш така. Јесда кога ќе го видам Латас на вести ми се лоши, ама типот горе-доле го реши младичот
Се виде Латас и неговата лојалност кај е тука, ја бранеше ЈНА затоа што оружјето што во заедничката држава го плаќале преку даноци сите го изнесе надвор од Македонија и ги остави касарните во руини, паркет откорнат, врати искршени, жиците од ел. инсталација искинати....
Го тепа ко мало дете, Латас спремен е за пензија.....
^^
Да, ако врв на понашањето е сељачизам до срж!
Иако не мислев конкретно само за таа емисија, сепак ако не си сељак (ко латас), нема шанси да се испонашаш така, без разлика каков е водителот, баш напротив, ако се однесуваш достоинствено многу повеќе ќе постигнеш.Ne go branam latas, no samiot voditel ja postavi atmosferata i vokabularot vo emisijata. Ako nekoj ti frla so kamenja sigurno nema da mu vozvratis so banani.