Најдобар презентер-спикер во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата delux
  • Време на започнување Време на започнување
Ако гледаме во глобала, тие од А1 се далеку подобри од оние од Сител. Меѓутоа и во Сител не се сите како Латекс и Ивона Талевска(со таа иронична насмевка). Валентин Николовски е добар, Драган Антоновски е голем професионалец, дури и го имаше мислам на протестите со младите(иако телевизијата каде работи нон-стоп јаде трици за протестите). Од А1, Татјана е најдобра и Горан исто така, Панта Џамбазовски од Телма е добар, Драган Павлевски од Канал5. . . . . . Од спортските, Златко Калински без конкуренција.
Калински е повеќе од новинар, Калински е ПОЕТ. :D

Татјана Стојановска поседува се што треба да има еден презентер. Правилна дикција, изразување професионалност и нормално преубаво изгледа.
Од мажите многу мерак ми прави Борис Тноковски од Канал 5. Искрено најпрво го гледав ради изглед, ама после сфатив дека стварно добро си ја работи работата, плус каков глас има :rolleyes:

Абе види сеа вака,гледано кој има најдобар речник кој и покрај тоа што му е напишано што треба да го каже се снаоѓа и во други ситуации на Латас може вода да му носат е сеа некој ќе рече збори на скопски или шо друго незнам ама знае и умее да се снајде во секоја прилика.Ја не викам не и овие од А1 се добри ама они освен она што им е напишано да го кажат друго нешто да додаат незнаат.

Калински е повеќе од новинар, Калински е ПОЕТ. :D
Ни сам он не знае колку пати ги употребува зборовите, "волшебно", "велелепно" итн. Ама не го мењам за ништо живо, така ме смее кога коментира тоа чудо едно.:cool:
--- надополнето: Jun 19, 2011 8:17 PM ---
Абе види сеа вака,гледано кој има најдобар речник кој и покрај тоа што му е напишано што треба да го каже се снаоѓа и во други ситуации на Латас може вода да му носат е сеа некој ќе рече збори на скопски или шо друго незнам ама знае и умее да се снајде во секоја прилика.Ја не викам не и овие од А1 се добри ама они освен она што им е напишано да го кажат друго нешто да додаат незнаат.
Ова да го прочита уредник од западните земји ќе си умре од смеење. Па спикер е токму тоа, да прочита вести и тоа непристрасно. Како е можно волку аматерски да размислувате.

Valentin Nikolovski definitivno. Tipot e fraer baska ima i interesen glas.
Tanja e dobra ama nekako mnogu negativno mi delue . Koa cita vesti mi ide da se rasplacam.

Валентин Николовски, гласот му е ко на г-дин Кирил, владиката :). А од женските Љубица од канал 5.

Латас знае и умее да се снајде во секоја прилика
работата на латас е да ги пренесе вестите на народот
тука апсолутно нема никаква потреба од снаоѓање....

105A8A12F6DA7642B02049A5A42860EB.jpg

Зарем го заборавивте? Александар the Great Деловски.​

Јас би рекол Ненад...не му го знам презимето но знате за кого права муабет за еден од Водителите/Претставниците на Македонскиот идол. Човекот стварно си е на место.
(y)

Дополнување:
227361_169538353101189_167798236608534_373311_3265315_n.jpg

images
images
images

Кога станува збор за добри професионалци во презентирање не го мешајте ѓубрето латас...
овие плус огнен, изгледа професионално, дури кога ја заменуваше тања во бумбар звучеше далеку покоректно спрема јавувачите наместо онаа мивката

Za sport samo Kalinski go priznavam, mada ima i od kanal5 dobri decki.

Vesti, Tatijana ama toa sto e vo a1 povece ja obezvrednuva nejzinata ubavina i profesionalnost.

Latas mi e omilen lik koga vodi vesti, covekot gi kine hostaplerive na mrtvo. Da ne go zaboravam i Milenko, koj kakov - takov barem si zboruva otvoreno i ne krie za kogo e za razlika od 90% ostanatite voditeli.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom