Најдобар презентер-спикер во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата delux
  • Време на започнување Време на започнување
nso5.png

Бубе бре...од Канал 5

Латас дефинитивно, зошто човекот нема влакна на јазикот и барем не е дволичен како презентерите на А1 ..

Ова е виц така? или ти си премногу мал за да памтиш од порано... Латас го врти гзот накај тој што е премиер во моментот.

Многу е антипатичен Латас, не зезајте, треба да имаш и шарм за спикер и убав глас.

За мене тоа е Ана Здравковска, така мислам се викаше црната од Канал 5. Ја имам слушано како збори во поголема просторија, како микрофон да имаше до неа а не се дереше, поубав глас немам чуено од човек досега. Додатен плус е тоа што е убава.

Ах Ана..:love: Од мерак вести гледав (не слушав) ..кај се изгуби женчето незнам..она ми е поим за убавина кај една жена

Игор Трпески :)
Да бе, како го заборавивме Игорче...Додуша,он е повеќе спортски коментатор, ама сепак влезе во аналите на македонското спортско новинартство.Мирно,смирено, културно,нека тече време, од таму шутирај колку сакаш....Аууууу како колку сакаш, што ли беше сега ово, каква бомба. :DИ да не го заборавиме и Трпески сениор,тие двајца се доказ дека крушата под круша паѓа.:)

Татјана Стојановска(А1)
Горан Петрески(А1)
Валентин Николовски(Сител)

Од Латас и Ивона ми се сер*!

Оној во прва што водеше вести пред 5-6 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom