Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Латас дефинитивно, зошто човекот нема влакна на јазикот и барем не е дволичен како презентерите на А1 ..
I can't fap to thisСпоред мене на Латас од сител му нема рамен.Вие што мислите???
Многу е антипатичен Латас, не зезајте, треба да имаш и шарм за спикер и убав глас.
За мене тоа е Ана Здравковска, така мислам се викаше црната од Канал 5. Ја имам слушано како збори во поголема просторија, како микрофон да имаше до неа а не се дереше, поубав глас немам чуено од човек досега. Додатен плус е тоа што е убава.
од која ТВ?Ах Ана..Од мерак вести гледав (не слушав) ..кај се изгуби женчето незнам..она ми е поим за убавина кај една жена
Разликувај презентер од гом*нојадачЛатас дефинитивно, зошто човекот нема влакна на јазикот и барем не е дволичен како презентерите на А1 ..
од која ТВ?![]()
ич не ми се втекнува...порано презентерите беа едни..сега секој ден новиПа пред 10-тина години беше на Сител.. пред 2-3 на Канал 5 ..ама се изгуби сега![]()
посебно кога ќе почни да згрешава во вести.....Игор Трпески![]()
Да бе, како го заборавивме Игорче...Додуша,он е повеќе спортски коментатор, ама сепак влезе во аналите на македонското спортско новинартство.Мирно,смирено, културно,нека тече време, од таму шутирај колку сакаш....Аууууу како колку сакаш, што ли беше сега ово, каква бомба.Игор Трпески![]()
Не ми ја чачкај Ивона pls, што и фали?Од Ивона ми се сер*!