Најдобар презентер-спикер во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата delux
  • Време на започнување Време на започнување

Ако гледаме во глобала, тие од А1 се далеку подобри од оние од Сител. Меѓутоа и во Сител не се сите како Латекс и Ивона Талевска(со таа иронична насмевка). Валентин Николовски е добар, Драган Антоновски е голем професионалец, дури и го имаше мислам на протестите со младите(иако телевизијата каде работи нон-стоп јаде трици за протестите). Од А1, Татјана е најдобра и Горан исто така, Панта Џамбазовски од Телма е добар, Драган Павлевски од Канал5. . . . . . Од спортските, Златко Калински без конкуренција.

5t-18.png

Според мене на Латас од сител му нема рамен.Вие што мислите???
да...му нема рамен...во глупости тресење.....ме нервира фактот што си додава повеќе...ај вестите...не мора негови мислења да дава за настан..и секогаш ни навредува другите....навредува колеги.....очите си ги копаат за партииве...канал 5 ми е најдобра Мак телевизија...не навлегува во крајности како Ass-1 и Shitel

Љубица Јаневска - Канал 5 !

А и екипата од Телма не се лоши...

Бранка Станковска, некои други постари фаци од МТВ, сега пензионери, на кои во моментов не ми текнува, Александар Деловски, Валентин Николовски, Ана Здравковска, Татјана Стојановска и уште по некој друг.
Порано МТВ беше и тоа како способна да создава квалитетни презентери, со глас, стас и професионалност. И со писменост. Повеќево од сегашниве: да се праша човек дали знаат да се потпишат како што треба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom