Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, одлична атмосфера, 90% против НолеНе ми е криво после поразов. Супер игра гледавме, интересни топки имаше возбудлив натпревар и пред се добра атмосфера. Ноле си играше фантастично овој натпревар т.е. цела сезона честитки до него и до неговите фанови, сосема заслужено. А, Рафа редно време е да стане уште појјак и да докаже дека сеуште е број 1 во нечии срца.
Башка се згазив од смеење кога збореше Рафа на микрофонот, ништо не се слушаше и таков изгубен: What happened ?![]()
Денеска не победи само Ноле, победи и тенисот.
Се надевам ова е почетокот на крајот на црната дамка во тенисот наречена Рафаел Надал.
Ова ќе се случи доколку Надал престане тенис да играДенеска не победи само Ноле, победи и тенисот.
Се надевам ова е почетокот на крајот на црната дамка во тенисот наречена Рафаел Надал.
Честитки за Џокович, негова сезона јебига.
А овие женскиве што пискаат по фејсбук колку ме нервираат, а ни Т од тенис не разбираат.![]()
Епа сеа тоа е. Надал со Мареј кога играше па 99,9% беа против него ако не и 100% освен неговитеДа, одлична атмосфера, 90% против Ноле![]()
На Надал кога игра против Џоковиќ му се случува истото што му се случува на Федерер против Надал.Ова ќе се случи доколку Надал престане тенис да играНека се пази Ноле после УСОПЕН има да брани све живо и диво и да му биде тешко на крај што мора толку турнири да брани а поени да не добива
![]()
Го брукате играчот за кој навивате. Ноле е голем џентлмен, би требало и фановите да му се такви, ама има и исклучоци изгледа.
Среќа тие што пискаат за Надал имаат![]()
После ова што го пиша сите видовме какви фанови има тоа србинчето. Дечко ај биди добар и поштеди не од вакви селски коментари.Пошто од такви како тебе преку куров веќе!
На Надал кога игра против Џоковиќ му се случува истото што му се случува на Федерер против Надал.
Едноставно, психичката предност во тенисот е од клучна важност, Надал психички е инфериорен кога игра против Ноле, и тоа го видовме во последните нивни 3 дуела.
Надал тешко дека ќе почне редовно да победува против Ноле, Ноле му влезе во психа.
Јас не зборам во име на Новак.
Мое лично мислење е дека дефанзивната игра на Надал го уништува тенисот и сум презадоволен што конечно се најде играч со вистинска тактика против него.