Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко јас да сум го пишал ова.Пиратите на почетокот ми беа многу исфорсирани, тек на моменти се осеќаше она вистинското од првиот дел. X-men ми се допадна, следен е Thor за гледање.
Да. Уствари.. зависи што очекуваш. Според мене секој филм вреди да се спушти и изгледа. Ако штедиш гига, не ти препорачувам. Ако ти е онака, вреди да се симне. Не е лош. Не е ни одличен. Онака, блокбастер.Кој ќе глеаш Тор кажи дал се исплати да се спушти да се гледа
Секој дел ќе беше подобар од третиот.
Овој беше, чуден, без правец, исфорсиран. Не ми направи превише мерак.
Засега најдобри од 4те блокбастери гледани (X-men, Thor, Fast Five и Pirates) се X-men и Thor. Мислам дека X-men е скала погоре, поради константно добрите дијалози, добро распределената акција низ целиот филм и одличната глума. Иако ме разочараа со тоа што очите на професорот X беа плави.![]()
Цезар е Кока-Кола за Кинг Конг беRise of the Planet of the Apes е првиот филм после долго време што не можев да издржам да го чекам и го изгледав на TS. Можеби затоа што сум голем фан на серијалот, ама дури и на TS ми беше подобар од останатите. Има мани, бавен е во првата половина и тоа со лекот/вирусот некако не ми се вклопува и не е убедливо. Ама мајмуните се закон, маските заменети со анимација, Цезар е веројатно најперфектниот анимиран лик некогаш направен. Кинг Конг може вода да му носи.
Да живее планетата на мајмуните!![]()